neljapäev, 29. märts 2012

Soon....

Ja juba homme asun teele Tallinna poole. Nädalavahetusel leiab seal aset Simple Session 12. Kui varasematel aastatel on see olnud veebruaris, siis seekord on ta kuidagi viibinud. Võib-olla on asi selles, et Simpel pole enam sponsor(sellest ka nimi Simple, mitte Simpel), või on asi selles, et sellisel ajal saavad tulla rohkemad sõitjad.
Eelmine aasta käis üritusel umbes 12000 inimest, seega ei saa mitte kuidagi öelda, et tegu on tillukese üritusega - see on Euroopa suurim omalaadne võistlus ja alates eelmisest aastast teenivad sõitjad seal ka punkte , mida nad saavad igal suuremal üritusel ja mis aasta lõpus kokku liidetakse(ei tule see termin meelde, seega peate leppima kirjeldusega. Aga see on nagu ntks vormelis vms).

Ära sõidan homme peale kooli ja tagasi jõuan esmaspäeva hommikul. Plaanis kooli jõuda pole, sest muidu oleksin sunnitud tegema vene keeles ettekande hobustest... Ja ma usun, et seda ei sooviks keegi.

Muudel teemadel mainin seda, et ema tegi mulle särgi. Sellise ilusa. Tegi ta selle pildi järgi ja Kaubamajas maksab selline 90€. Mina siiski arvan, et minu(ema) versioon on parem. Üle pika aja õmbles ta mulle midagi(eelmine asi oli mantel).

Praegu on hetk, mil ma peaksin kirjutama oma kirjandit, aga selle asemel otsustasin oma loovust praegu siin kasutada, mis tähendab, et kui ma lõpuks(võib-olla) kirjandini jõuan, on kogu minu kujutlusvõime/loovus ära kasutatud. 

Proovisin elus esimest korda kätt beer pongiga ja avastasin, et mul on sel alal annet. Ei teagi, kas on tegemist kaasasündinud andega või olen lihtsalt väga palju pallidega mänginud. Ühtlasi proovisin ka kätt pinksis, kasutades reketi asemel kirvest. Ei ole iseenesest väga pöörane idee, aga tundus täiesti ajuvaba, mis tähendas, et see oli suurepärane mõte. 

Uurisin sessioni videoid ja avastasin, et sel aastal on ka Sister's session, mis tähendab, et naised sõidavad. Registreerunuid oli täpselt 11. Vaatasin ka nende videoid ja pean tõdema, et naised ei oska sõita. Isegi maailma tipp on enam-vähem minu tasemel, mis tähendab muidugi, et taset pole ollagi. Üks neist oli intervius öelnud, et sõidab peaaegu sama hästi kui enamus kutid, aga tema videos see ei kajastunud. Mul on neist lihtsalt kahju - mul pole iseenesest midagi selle vastu, kui naised rattaga sõidavad, aga kui nad tõesti ei oska sõita, siis mida nad ronivad võistlusele teiste inimeste aega raiskama. Nagu tõsiselt, see pole enam isegi naljakas.

Vaatasin ka kuttide videoid ja tundub, et latt on see aasta ikka väga kõrgele seatud. Tulevad ilmselt trikid, mida pole mitte keegi varem näinud ja trikid, mida mitte keegi pole varem teha julgenud.

See üritus on minu jaoks üsnagi aasta tippsündmus. Olen käinud juba umbes 5 aastat järjest ja ikka ei väsi sellest.kui saab käidud ja eluga tagasi jõuan, siis luban, et proovin vähe rohkem tähelepanu oma blogile pühendada. Tõotab tulla huvitav elamus, eriti kuna see on esimene aasta, mil ma olen seal täisealisena(mitte, et see mind varem takistanud oleks).

esmaspäev, 19. märts 2012

VAHEAEG !!!

Siiani on päris tore. Selline tavaline, et saab pikalt magada ja termin "varem magama minema" tähendab ikkagi, et voodisse jõuan kella 2 ajal. Tegevust ja plaane on kuhjaga. 

Eelmine nädal käisin teist korda verd andmas. Peale nende teist kirja oleks vist olnud juba ebaviisakas minemata jätta. Seal oli seekord kirjas, et neil ikka väga väga minu verd vaja. Samas peab mainima, et ka mul on seda kohati väga väga vaja.
Siiski, loovutasin neile selle ühe ühiku. Selle eest sain jälle tassi. Aga selgus, et nende tasside kollektsioon vahetub, mis tähendab, et mul pole võimalik neid kõiki kokku saada. See on nende poolt natukene tõbras tegu, aga ega mul sinna väga midagi parata pole. Veel sain väikese veretilgakujulise märgi, millega mul pole absoluutselt midagi teha ja doonorikaarti, millel on kirjas, et mul on olnud ainult 1 vereloovutus, mis on üsnagi solvav, sest neid on tegelikkuses poole rohkem.

Täna käisin kinos vaatamas filmi nimega 21 Jump Street. Film oli täitsa hea. Plot oli selline tavaline, mida on nähtud varemgi, aga killud olid täitsa meeldivad, et kui otsite huumorit, siis võib täitsa vabalt vaadata. 

Käisin ka koolis LAN Partyl, mis tähendas, et ma võtsin nii kümne ajal rahva peale ja suundusin kooli hokit mängima. Selgus, et inimesed tegelikult ei olnud seda hokit eriti plaaninud, aga näitasin üles ettevõtlikust ja kui juba mina lähen, siis ei saa ka teised tulemata jääda. Oli täitsa huvitav kuni Joonas mul pimedas hokikepiga näo sisse lõi. Muidu oli nagu täitsa trenn kohe - sinikad, verine näpp(mitte ainult minul) ja paistes huul.

Neljapäeval ootab ees kino "Hunger games". Raamatud on nähtud ja peab mainima, et esimene osa oli minu arvates triloogias parim. Seega ootan ma seda esimest osa just kõige entusiastlikumalt. Parem oleks, kui ma ei peaks pettuma.

Veel üleskutse kõigile, kes on huvitatud vaheajal väiksest trennist. Idee on minna MyFitnessi reedel kell 10:30 bodypumpi. Selleks tuleb registreeruda proovitreeningule MFi kodulehel ja lihtsalt kohale ilmuda taskus 3.2€
Kes tulevad, võtke minuga ühendust ja ma garanteerin, et teid ootab ees elu trenn..

pühapäev, 11. märts 2012

Pannkoogitegu.

Enne, kui te hakkate seda lugema, võtke endale taustaks see väike viiske. Teoorias peaks see tekitama lugejas väga eepilise tunde ja loodan, et selle saatel lugedes te hakkate hindama minu blogi kunstilist väärtust.


Aga muidugi olen ma jälle siin kirjutamisse ühe pikema vahe sisse lasnud. Kui ma nii jätkan, kaotan varsti oma lugejad. Ärge aga muretsege. Mul on plaan (jällegi) hakata tihemini kirjutama. Kui ma korra nädalas siia oma mõtteid panen, on mul alati tunne, et midagi jääb nagu puudu. Isegi siis, kui ma kirjutan siia kõigest, millest ma soovisin, ei ole see minule rahuldav. 
Aga alati ei saa kõike seda, mida tahad. Valik selle vahel, et kas kirjutada sitasti või üldse mitte kirjutada on nagu valik, et kas sa tahad surra poomise või uputamise läbi - kummalgi on omad plussid ja miinused, aga tegelikult ei tahaks neist kumbagi.

Ees ootaval nädalal ootab ees mitu hirmuäratavat tööd. Üle pika aja mõtlesin, et olen tubli poiss ja lahendan koduse mata KT kodus ära. Osaliselt see ainult mõtteks jäigi. Tegin ära mõne, et oleks pärast koolis lihtsam teistega "oma lahendusi võrrelda". Pean veel tegema inka kõne. Selle sama, mille pidin tegema juba eelmiseks korraks. Jama on selles, et mul eelmine kord ei tulnud koolis piisavalt häid mõtteid ja seetõttu pidin oma esinemisest loobuma. Ei tulnud pähe piisavalt mõtteid, et minna kasvõi klassi ette improma... Loodan, et seekord läheb paremini.

Tegin eile täitsa ise pannkooki ja harjutasin koogi ümber pööramist viske abil. Telekas tundus see lihtne ja tuleb tunnistada, et ega ta ka päriselus eriti keeruline pole. Võib-olla on asi selles, et ma olen reketit palju käsitsenud või ma olen lihtsalt andekas, aga koogi pillasin ma ainult ühe korra maha ja siis pääses ta ka ainult ehmatusega.

Olen oma tulevase autoga praeguseks 3 korda ülevaatuselt käinud ja siiani pole veel läbi saanud. Tuleneb see sellest, et tagumiste pidurite pidurdusjõud on liiga erinev - üks pidur on poole tugevam kui teine. Praeguseks on juba peaaegu terve pidurisüsteem välja vahetatud, aga jama on ikka alles. Aga nüüd on võib-olla lahendus käes. Aega saan, siis lähen ja uurin seda. Tuleb loota, et see auto veel lähiajal korda ei saa, sest seni saan ma sõita vähe parem a autoga. 
Minu tulevane auto sõites koliseb üsna jubedalt ja teeb üldse selliseid hääli, mida ta ilmselt teha ei tohiks. Lisaks ei ole mõtet ka eriti sõidumugavusest rääkida.

Bodypumpis on uus kava!!!! Lõpuks... Ja peab mainima, et soundtrack on üsnagi kohutav. Kava ise tundub kuidagi kergem kui vana. Kui eelmises kavas higistasin nii, et pidin vaatama, et loigus ei libastuks, siis uues läks vaevu nahk märjaks. Biitseps muutus kohe eriti lihtsaks, andes nüüd iga natukese aja tagant sulle hetke, et puhata. Kui mainiti, et eelmise kava õla trenn oli viimase 5 aasta raskeim, siis see uus ilmselt ületas selle - laulu lõpuks olid mul pisarad suurest pingutusest silmis. Kõht muutus samuti vähe raskemaks. Kui eelmine kava oli orienteeritud rohkem 6-packile, siis praegune keskendub rohkem 8-packi vormistamisele. Eriti huvitav harjutus oli "mägironija", mis tekitas väga meelierutava tunde.(ma ei tea isegi, mida ma täpselt selle all mõtlen).

Päeva mõtteterana kommentaar Cinamoni kodulehelt:
Ise küll pole veel seda filmi näinud. Kuid siiski parim film mida üle pika aja näinud olen.


Kõik, mida te siin loete ei pruugi alati olla 100% täpne ja kui minu jutt siin lehel tundub totaalse jamana, siis teadke, et ta ainult tundub nii.

esmaspäev, 5. märts 2012

Vähemalt keegi tahab mind.

....või vähemalt minu verd. Sain verekeskuselt kirja which goes a little like this:

Lugupeetud doonor KRISTEN PLOOM

TÜ Kliinikumi Verekeskus vajab hädasti Teie 0 - verd.

Verevarud Apos ja O neg on väga minimaalseks jäänud !
Rõõmsat kevadet ja Teid oodates Tartu Verekeskus :)

On küll plaanis minna lähiajal doonoriks, et kui keegi täisealistest on piisavalt julge, siis võtke ühendust ja vast leiab sellise aja, mis sobiks kõigile. Soovitan soojalt. Ise ei käinud seal just selle pärast, et teha head, vaid rohkem selleks, et teada saada täpselt, et mis tunne see on, kui sult võetakse ligi pool liitrit verd.
Tasuks sain endale tassi. Seal oli vist 3 või 4 erinevat tassi, mis tähendas, et ma seadsin endale eesmärgiks kõik erinevad kokku korjata. Aga muidu minek oleks nii nädala või 2 pärast, et eks vaatab kuidas selle ajaga lood on. Kaasa on vaja võtta ainult dokument(ja veri), aga muidu on see ka kõik. 
Minu veri on üks haruldaseid(0-), mis teeb minust ühe sellise tähtsa doonori. Loodan, et mind koheldakse ka siis vähe eriliselt, aga ega sellele lootma jääda ei saa.

Tahtsin siia ka paar pilti lisada, aga antud hetkel minu arvuti mulle seda ei võimalda.

Minu Windowsi 30-päevane trial versioon on üsnagi läbi. Täpsemalt peaks see lõppema homme. Siiski, tegin mingi tsiki-briki ja nüüd ootan ja loodan, et ta veel homme ei lõppe. Kui aga asi ei lähe päris nii, nagu ma loodan, tuleb mul jälle Windows uuesti installida... Et hoidke pöialt.

Homseks on vaja teha inkas kõne. Kell on 21:44 ja ma pole seda veel alustanudki. Plaan on selline, et mõtlen mingisuguse enam-vähem rahuldava teema valmis ja lähen klassi ette improma. Inglise keeles on see veel võimalik, aga kui proovida sellist trikki vene keeles, siis ega sealt ilmselt head nahka ei tuleks.

Bodypumpis on sellest nädalast uus kava. Ise lähen seda laupäeval proovima. Siis on eriline trenn, mis kestab 20min kauem ja mida annavad kaks treenerit. Kui kõik seal hästi läheb, osalen ka pühapäevases bosypumpis. Mul on aga tunne, et päris nii hästi see ei lähe, aga eks me näeme. Kui see esimene elamus on seljataga, võin võrrelda kahte erinevat kava ja loota, et seal on midagi sellist, mis oleks väärt kirjutamist.

Saxobeat.