teisipäev, 15. mai 2012

Pannkookidega ei saa põrandat ära katta, sest kammil on paar piid puudu.

Hoiatan ette, et sellest jutust mingit suuremat mõtet otsida ei ole eriti mõtet. Mina seda igatahes ei leidnud. Lugeja võtab ette selle julge ja raske missiooni täitsa omal vastutusel. Kui meeldib, siis andke teada ja ma ei tee sellist asja enam mitte kunagi.

Tahtsid kord kolm põrsakest kuullaagreid osta. Selleks aga oli neil vaja rosinaid, et maksta naabrimehele, kes neid laagreid põllul kasvatas. Selgus, et kõiga kavalam on neid saada hobuste käest, sest tulnukad ei kanna mütse. Kaugel põhjas tegeles Gandalf Frodo uputamisega, sest frodo oli peitnud ära Gandalfi lemmik käpikud ja ühtlasi varastanud ka ta telekapuldi. Telekapuldis olid Gandalfil värsked Duracell patareid, mida oli Joosepil vaja, et roller tööle saada. Joosep oli juba pikemat aega sõpradega liimi ja tuhksuhkrut nuusutanud, mille tõttu olid ta silmad juba vaikselt hallikaks tõmbuma hakanud. 

Notre Dame ehitasid päkapikud, kellele olid Pariisi ehitusbossid selle töö tasuks nätsu lubanud. Nätsu ju ka päkapikkudel vaja, sest mida nad muidu talvel lastele soki sisse toovad. Kui sokid haisevad, siis võib juhtuda, et päkapikud hukkuvad hoolimata gaasimaskidest, sest vahel valvavad sokke vintpüssidega soomlased, kellele meeldib seda tehes riietuda Darth Vaderi moodi. Aegajalt juhtub, et mõni rohukonn sureb kreatiinimürgitusse, sest on ju teada fakt, et konnad ei suuda autoga sõita. Olen ka ise ükskord tuvi alla ajanud ja tean, et see mõjub pealt vaatavatele konnadele väga rängalt. Nad võtavad iga tuvi surma isikliku solvanguna ja kättemaksuks võivad nad välja mõelda midagi väga ilget. On näiteks juhtunud, et mõni võtab kätte ja varastab ära su pinksireketi. Palle nad ei puutu, sest mida ikka konnal palliga teha oleks? - No mõelge peaga!

Kui Kalevipoeg tsikli ostis, ei mõelnud ta ilmselt sellele, et kütusehinnad tõusevad ja et ta on sunnitud seda järgmised kolm aastat käekõrval lükkama. Sellest sai ta ääretult tugevad säärelihased, mida ta kasutas väiksemate kivide purustamiseks. Kõrvaklappe ei panda ju pesumasinasse, sest see võib ju pesupulbri tükki ajada ja vee liigse kareduse tõttu on ka juhtunud, et pesumasin saadab elektrilöögi lähedalasuvasse ülikooli, mille õpilased saavad seetõttu vaba päeva. Ei tohi ju juhtuda seda, et õpilased saaksid kasvõi natukene puhata. Puhkav õpilane ju hilineb tööturule ja kes niimoodi meil praegusesse põlevkivi kaevandusse maisi hakkab istutama?

Joomasõbrad proovisid tarbida liigses koguses rotimürki, et näha kellel esimesena käed otsast kukuvad. Tulnukad hiilisid kurjale Saurusele, keskmaa valitsejale, selja tagant ligi ja tegid talle sellise peapesu, et seepi lendas Jaapanissegi. Seetõttu said väikesed pilusilmad ka oma pead ära pesta ja selgus, et Aasia mustad juuksed on tingitud hoopis pesemise puudulikkusest. Tegelikult on nende juuksed täitsa sarnased meie omadega, aga meil elavad peas väikesed smurfid, kelle laisklemine paneb meil vahel pea valutama. Smurfid tegeliult polegi nii laisad, aga nad on kohutavalt lohakad. Mõned arvavad, et nende suur lohakus on tingitud haigusest, mis paneb nende põlved viltu kasvama.
Kui sa olid nii tubli ja lugesid kõik selle jutu läbi, siis anna mulle sellest teada lihtsalt öeldes, mis värvi sokid sa reedel jalga paned.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar