kolmapäev, 27. aprill 2011

2 Õmblust.



No tere päevast kõigile,

täna kella 18:50 ajal juhtus mul üks väike õnnetus. Nimelt sõitsin mööda riia tänavat(kõnniteel) ja järsku mu rattal driver andis järgi. Jalg libises pedaalilt ja järgmine asi oli see, et tundsin, kuidas asfalt mu näolt nahka rebib. Ajasin end ruttu püsti, et vaadata, ega keegi ei näinud kuidas ma crashisin, kuni märkasin, et verd tiba tilgub. tegin kiire pildi ja otsustasin, et kõige targem oleks kiirabi kutsuda. Tegin kõne ära ja ligi 5 min hiljem oli kiirabi kohal. Autojuht avas ukse ja vaatas mulle otsa, küsides "Kus/kes kannatanu on?" vastasin(endal pool nägu verega kaetud), et eks ikka mina(tundus üsnagi ilmselge, aga noh...).

Dvi, viidi mind autosse ja nägu tõmmati mingi nuustikuga puhtaks(jube valus oli, sest nägu oli tiba liivane ja see arst ei viitsinud oma käsna ka välja vahetada.

See selleks. Jõudsin traumapunkti, kus ma istusin ja ootasin 10-15 minutit(veritsedes meelega põrandale). Lõpuks lasti mind sisse, sain jälle kiire puhastuse ja mingi agar praktikant viis mind õmblema. Arst vaatas üle ja ütles, et ühest õmblusest piisab, Praktikant tegi 2 ja oleks kolmanda ka teinud, kui arst teda seal takistanud poleks. Tuimestusest niipalju, et kui ma selle kohta küsisin, öeldi et vast kannatan selle "ühe" õmbluse(pärast ühe veel) ikka ära......Kannatasin. Siis oli vaja mulle anda mingit asja, mida nad kutsusid "roheliseks"(ma hakkasin juba lootma...), aga sain hoopis mingit kergelt rohekat löga näkku, mis pidi "NATUKENE" kipitama. Nüüd võin ma ausalt väita, et ärge usaldage arste, sest see kipitas ikka OLULISELT rohkem kui lihtsalt natuke. Tundus, nagu mu terve nägu põleks.

Mingil ajal peale seda lubati mind kodusele ravile ja ei saa öelda, et ma seekord pääsesin ehmatusega. Atm istun siin nägu paistes ja kirjutan oma romaani. Homme vähemalt kooli minema ei pea. Kathlustan, et mu kiiver ka mulle vist praegu pähe ei mahu, nägu ikka normaalsuurusest kergelt üle.

Aga dvi aitab kah praeguseks. Homme vb kirjuta, kui igav mul on siin kodus, kui ma ei julge oma nägu õues näidata.

teisipäev, 26. aprill 2011

Eestlane olen ja eestlaseks jään.

Pmst eile käisin ÖÖlaulupeol. Üritus oli võimas. Kassitoome org oli kuhjaga rahvast täis ja mingil hetkel avastasime ühe sellise suurema treffneri bande. Üldiselt me seal siiski laulsime,(kõvasti ja valesti) aga sai ka muud nalja tehtud.

Tahtsin siia ka ühe toreda lindistuse panna, aga kuna see on ainult helifail ja siin saab lisada videot või pilti, siis ma ei viitsi hetkel jändama hakata, et muusikale mingi pilt taha panna ja sellest video teha.

Lindistuse kohta võin öelda, et seal oli kuulda ka minu laulmist,(mis oli muidugi kohutav) aga lõviosa tuli siiski ülejäänult paarilt tuhandelt inimeselt ja sellelt kutilt, kes sinna mikrisse karjus(ei mäelta tema nime, aga PRILLITOOS).

Nüüd on see koht, kus ma tavaliselt kirjutaksin millestki muust, aga pole väga siia midagi lisada.

Ajaa, Tuletõrjeõppus vms, joppas ja tuli Reemanni tunnis. Siiski oli harukordne juhus ja Ta oli isegi klassis. Algul, kui häire alles tuure kogus, ta jutustas oma kuulsaid lugusid, mis olid muidugi väga põnevad, aga tema kohustused läksid tal tsipa meelest.

Jõudsime lõpuks siis õue ja seal Ta siis seisis, rääkis juttu meiega, kuni dire tuli ja talle meelde tuletas, et kõik ootavad tema järel, et ta oma kohustusi täidaks. Sellepeale küsis Reemann, et Mis kohustusi!? Selgus, et ta oleks pidanud meid üle lugema, aga selle asemel ta lihtsalt viipas käega, öledes, et kõik on kohal. Päris koom oli vaadata.

Nüüd võin vast öelda, et olen oma mõtted paberile(klaviatuurile) pannud.

bb

pühapäev, 24. aprill 2011

I've been everywhere.

Phhh.. Pole tükk aega siia midagi postitanud, seega ei teagi kust alustada.

eeee... Meil on minivaheaeg, pmst reedest esmaspäevani on vaba(esmaspäev kaasa arvatud BOOYEAH).

Õnnistasime neljapäeva hilisõhtul Gunnari(nimed muudetud, siin ja edasipid) uut maja sisse. Sealt jäi meelde, et "haigelt vinge oli, kuni ta ütles, et on 13".

SUUR REEDE...

....möödus siis pmst voodis korraliku peavaluga. A koju jõudes pidin enne tiba oksi lõikama kui sain sleepmodi minna. Ärkasin orienteeruvalt kella 6 ajal(õhtul) ja päev oli igat pidi huvitav.

Veel oli üle pika aja pidu M-juures(nimi peidetud), kus oli võrreldes eelmiste kordadega üritus üsna.......lahja. Pmst asi lõppes tüngakõnedega( nagu wtf). Kõned tegin mina(võtan vastutuse), neist meelde jäi kõne Beierile , kus ta seletas mulle põhjalikult Ioonia samba kapiteelist. Veel suhtlesin kellegi Helenaga(ei muuda nime, kuna pole isegi kindel kas õige on). Sealt jäi meelde: tema: mis treffneri? mina: HUGO TREFFNERI!. aga tsau ma pean minema mul ema tuli koju.

Homme on ÖÖlaulupidu, ostsin eile juba lauliku ka ära(1€) minek on kindel, et tulge kõik, saab nalja.

vsjo.

esmaspäev, 18. aprill 2011

I'm on a Boat.

io, pmst on nüüd blogimisse väike vahe sisse tulnud. Oli ju arvestuste nädal ja seekord oli vaja isegi õppida.

Pmst tulemused jätavad seekord tiba soovida, aga midagi väga hullu ei ole.

Ilm on ilus ja BMX-i hooaeg on ametlikult avatud. Rolleri tõin ka linna ära nüüd trennis jms käimine tiba lihtsam. Kaherattalistega oli väga võimas peale sellist pikka talve sõita.

Üldiselt keemia AB läks siiski üsna hästi, arvestades seda, et eelnevaid teadmisi ei olnud. Täna hommikul oli ka esimene geograafia eksamikursus, kuhu ma ennast lolli peaga kirja panin. Pean siiski tõdema, et kuna uni oli liiga magus, puudusin sellest tunnist. Aga pole viga, kuna kooli jõudes oli Seevri üks esimesi inimesi, kellega ma kokku juhtusin. Sain talt väikese peapesu(väikese, kuna tal oli kiire) ja kaks paberilehte, mille sisu ma pole veel jõudnud uurida.

Batuudis sai ka käidud. Tegin 36 flipi* ära(olen endaga väga rahul) ja proovisin ka gainerit, mis nõuab minu jaoks ikka korralikult julgust.

a tänaseks siis aitab kah, et ma lähen sleepmodi ära.

dööd.


*36 flip - tagurpidi tirel(õhus) koos täis kere pöördega(nagu pöörlen ümber oma telje 360 kraadi).

pühapäev, 10. aprill 2011

I want it all.

Niii, jsut lõpetasin vene keele powerpointi ja teksti. Sellega kulus ligi 3 tundi.... Homme pean siis veel pmst vene keelset seosetut teksti pähe ajama. Tore on see, et ma ei saa aru millest ma täpselt räägin, seega ma ei pea muretsema, kas ikka klapib jutt.

Täna oli muidu ka tegus päev. Hommikul trenn ja siis kohe kunsti õppima. kulutasin ligi 10 minutit, vaadeldes ja lõpuks tõdedes, et mu klaviatuur meenutab tsikuraati.

Tundub, et arvestuste nädal keerab ikka mõistuse päris sassi. Siiski ma loodan, et see nädal vaid lõppeks ja saaks selle viimase 6 nädala mitte-õppimisega tegeleda, eriti kui siis kunsti ka ei ole.

Reedel oli mul keemia AB arvestus ja tundus, et läks päris hästi. 4 tuleb kindlasti, kui mitte viis.

eeeeee rihkem vist atm mul öelda ei ole.

Ciao!

laupäev, 9. aprill 2011

Sweet Dreams.

Eile käisin kinos Sucker punchi vaatamas. Film oli kohati sama loogiline kui ninakarvad. Siiski oli seda huvitav vaadata ja pakkus ka silmailu. Trailer oli siiski tiba eksitav, kuna ei näidanud midagi peale actioni. Seega ei osanud ma oodata, et põhitegevus toimub kuskil hullumajas/bordellis. Üldmulje oli siiski positiivne ja kui ilmub mingi kena dvdrip vaatan kindlasti seda uuesti.

Teel kinno, ronisid bussi peale 2 kutti, kellest üks oli maani täis. Isutusin sõbraga bussi tagaosas, kus on nagu 4 istet vastamisi. See kutt, kes oli omadega sassis, üritas ka vist sinna istuda, aga toolile pihta saamine osutus liiga keeruliseks. Seega kukkus ta lihtsalt sinna pinkide vahele pikali, peaaegu lömastades mu jala. Sõbraga naersime ja kui kutt lõpuks pingile ronis, küsis vägagi kurjalt, kas meile tegi midagi nalja. Kuna tüüp välimuselt sarnanes Koljatiga, otsustasime proovida teda mitte ärritada. Lõpuks kesklinna jõudes olime jõudnud nii kaugele, et meie uus semu pakkus meile juba juua. Sellest siiski keeldusime, kartuses herpest või midagi hullemat endale külge pookida.

Asi lõppes siiski õnnelikult ja hommikuks jõudsin ikka koju magama.


kolmapäev, 6. aprill 2011

Try

Täna siis selline jutt, et käisin trennis... Nagu üsnagi iga päev ja võin öelda, et tennis jäi täna kuidagi lahjaks. Ei saanud mingit koormust, nahk läks higist parima juhul kergelt niiskeks. Homme jõusaal, peale mida on ikka korralik väsimus kindlustatud(eriti, kuna on seljapäev, milles sisaldub lõuatõmme).

Postituste* pealkirjaks otsustasin panna laulude nimesid mis kirjutamise alguse hetkel kõlavad ja kui on korduv siis mingi suvaka laulu.

Tegin siin tiba mata kodutööd üle väga pika aja(see oli kohustuslik) ja pean tõdema, et see on tõsine ajukepp. Need siinusruudud vms ajavad silme eest kirjuks. Aga lähen proovin siiski edasi.


*Postitus - kirjutan postituse välja, kuna lihtsalt post kirjutada võib olla tiba eksitav(nt elektripost vms).

teisipäev, 5. aprill 2011

Seperate ways

Pmst tuli selline idee, et võiks täna tiba varem magama minna. Eile läksin 23:15 - pole nii vara ikka päris tükk aega magama mindud. Lihtsalt ajast hakkab kahju. Nüüd üritan kah teki üle pea tõmmata ja sukelduda unenäo maailma. Eriti, kui mul pole midagi ka õppida... See läheb tiba vastuollu eelmist postitusega, kus väitsin, et arvestused lähenevad, aga mul pole HOMSEKS midagi õppida - eriti kunsti ajalugu, kus ma olin lausa nii osav, et ei peagi teist kontrolltööd tegema. Negatiivne külg on jällegi see, et tuleb arvestus teha.... täna üritan veelgi varem magama minna(või vähemalt umbes samal ajal), aga eks näeb mis juhtub.

Dööd

Granade

Üldiselt tuli blogimisse väike paus sisse, aga üldiselt parem ongi, siis rahvale tundub, et mul on tegemist olnud.

Muust võin rääkida, et arvestuste nädal on juba järgmine nädal. Jube ruttu tuli. Olen jõudund vaevu mõelda, et tuleks õppida. Siiski sain täna informaatikas vähemalt tööd järgi teha(väikese abiga a0 ja b0 kaustadest).

Nädalavahetus oli huvitav ja vaheldust pakkuv, aga pikemalt ma siin ei peatu.

Muud huvitavat polegi nagu rääkida, aga kui mõtteid tuleb, lasen kindlasti siia üles(kui olen neti ligduses ja on tuju/viitsimist).

laupäev, 2. aprill 2011

Black Betty

Alustan siis sellest, et täna oli stabiilselt s*tt tuju. Üldiselt süüdistan selles oma peavalu, mis vaevas alates 12:36-st(kui ma ärkasin). Käisin päeval Lõunakas, kus mingi kutt lihtsalt kaldtee* alumises otsas lükkas käru üles ja ootas, et see jälle vaikselt alla tagasi veereks. Ja nii ikka päris mitu korda järjest. Kahtlustan, et tal oli raske lapsepõlv ja tal ei lubatud poes käruga mängida, kui ta väike oli. Seetõttu, tegi ta nüüd kaotatud lapsepõlve tasa. Või oli tal lihtsalt tuju mängida.

Käisin ka maal saunas, kus avastasin, et vanavanemad olid linnas käinud, sest vanaema oli tiba napsitanud. Ta kurtis ka peavalu.... Ei tea kust tal see tuli....

Lõpuks olen kodus ja saan lebosse lasta, kuulates Black Bettyt. Kahtlustan , et hakkan vaikselt Näkileivast** sõltuvusse jääma. Läheb juba vaikselt pakk päevas. Seda hea krõpsu asemel närida. Lisaks see tervislikum ka(või vähemalt vähem ebatervislik).

*Kaldtee - Selline koht, kus põrand on viltu(kaldu).

**Näkileib - FINN CRISP Original. Selline õhuke kuivanud leib. Hamba alla krõmpsub ja on võrdlemisi maitsev.

reede, 1. aprill 2011

,

Lugejate tungival nõudmisel otsustasin siia selle postisuse lisada. Ega mul väga midagi uut kirjutada ei ole, aga üldiselt siiamaani olen hakkama saanud. Eile polnud meeles midagi uut siia kirjutada, aga proovin selle vea täna heastada, kuna juba inimesed(nimesid nimetamata) nurisesid, et polegi midagi uut. Neile võin öelda, et ma päris iga päev ei viitsi siis midagi kirjutada, aga ikka üle päeva kui saaks, oleks igati tore.

Räägin siis natukene oma päevast ka. Ärkasin vara - peale seitset millalgi, otsustasin siiski keemiasse minna, sest arvestus juba reedel, et ei oleks teiste arvestustega samal nädalal... Koolis oli uni(nagu ikka), kehalises tegin 11 lõuatõmmet ja vabaviskeid sain 6/10 , et võin tõitsa tahul olla. Siis tuli väike tennise trenn peale ja jõudsin koju.

Õhtuks veel plaane pole, aga tuleb loota, et midagi ikka kuskilt end ilmutab.

Huvitav oleks teada, kas keegi mul seda blogi nagu loeb ka või lihtsalt öeldakse, et loetakse. (tiba imelik lause tuli. Lõpp riimus jne.)

Aga pmst selle postiga sain ühele poole, et täna ilmselt midagi uut ei lisa, aga vb homme kui on tuju, et siiski vist tundub, et sellest blogist võib isegi asja saada, aga eks näeb.