reede, 1. aprill 2011

,

Lugejate tungival nõudmisel otsustasin siia selle postisuse lisada. Ega mul väga midagi uut kirjutada ei ole, aga üldiselt siiamaani olen hakkama saanud. Eile polnud meeles midagi uut siia kirjutada, aga proovin selle vea täna heastada, kuna juba inimesed(nimesid nimetamata) nurisesid, et polegi midagi uut. Neile võin öelda, et ma päris iga päev ei viitsi siis midagi kirjutada, aga ikka üle päeva kui saaks, oleks igati tore.

Räägin siis natukene oma päevast ka. Ärkasin vara - peale seitset millalgi, otsustasin siiski keemiasse minna, sest arvestus juba reedel, et ei oleks teiste arvestustega samal nädalal... Koolis oli uni(nagu ikka), kehalises tegin 11 lõuatõmmet ja vabaviskeid sain 6/10 , et võin tõitsa tahul olla. Siis tuli väike tennise trenn peale ja jõudsin koju.

Õhtuks veel plaane pole, aga tuleb loota, et midagi ikka kuskilt end ilmutab.

Huvitav oleks teada, kas keegi mul seda blogi nagu loeb ka või lihtsalt öeldakse, et loetakse. (tiba imelik lause tuli. Lõpp riimus jne.)

Aga pmst selle postiga sain ühele poole, et täna ilmselt midagi uut ei lisa, aga vb homme kui on tuju, et siiski vist tundub, et sellest blogist võib isegi asja saada, aga eks näeb.

1 kommentaar: