kolmapäev, 31. august 2011

Mahlad

Ja ongi käes... See suur... Mida me kõik nii rõõmalsat oodanud oleme(mõni vb mitte nii rõõmuga)... Ma räägin muidugi koolist. Alustame homsest. Käisin kooliasju ostmas ja see tähendab, et väljusin poest kahe pastaka ja tutika malliga(eelmine on puru mu pinali põhjas).

Pole terve nädala siia kirjutanud, kuna mul tõesõna polnud blogi mõtteski. Vabandan. Kooli ajal vast kirjutan rohkem, aga eks näeb.

Sõidutunni sain ka endale kirja pandud. Järgmine neljapäev....ja ülejärgmine.. ja jne.

Ega polegi väga sellist, mida ma tahaksin siin jagada, et see kiri jääb siin võrdlemisi lühikeseks.

Tahtsingi öelda, et ma ei plaani siinset tegevust veel niipea lõpetada ja mul praegu pea eriti ei lõika, seega ma kirjuan siia üsnagi suvalist teksti. Ja kirjutan ka edaspidi.

kolmapäev, 24. august 2011

Been busy..

Pole ligi nädala siia midagi kirjutanud. Seda selle pärast, et ma arvan, et mul läheb sellega mingi pool tunnikest ja seega tundub, et mul pole seda aega. Lisaks on mul vaja mingit ühte head ideed, mis algataks selle tuhina, et ma kirjutaksin siia midagi. Üldiselt ma ei kirjuta siia, kui mul pole midagi öelda. Praegu aga on. Ja näidata ka.

Käisin mäkis...twice. Muidu polegi midagi erilist, aga algas see(esimene trip) nii, et vaatasin sõbraga 9GAGis pilte ja avastasime pildi BIG MACist. Kutt ütles, et tahaks. Poole tunni pärast olime juba mäkis. Teine trip tuli sarnaselt, aga käisime bussiga(viimase bussiga tol päeval). Õues oli pime ja bussijuht lasi terve tee gaas põhjas. Ei peatunud ühesgi tee peal olevas peatuses, lasi punasega üle ristmiku jne. Lõunaka juures(käisime tolles mäkis) oli tal lõpp peatus. Seega mõtlesime, et võtame söögi kaasa ja ruttu bussiga tagasi. Mäkk oli tühi. teisi kliente absull polnud. Joogid kallati meile pudelist(mitte masinast vms) ja jääga ei hakatud endale üldsegi tüli tegema. Positiivne külg oli, et mul oli kõige kenam teenindaja, mitte Magnus(nagu sõbral). Seega seal tiba vestlesime ja kohe kui söök käes oli sprintisime bussini. Oli elu kiireim mäki trip. :D

Sõbraga lõunakas mingi hetk olime tiba väsinud ja istusime jäääärele maha. Ja oi kui õige otsus see oli. Mingi väike poiss sõitis selle torudest tehtud nikerdisega ka tema skill oli vähe kesine. Ma ei halvusta, aga seda oli ääretule naljakas vaadata, kuidas ta seal toru küljes rippus ja iga paari sekundi järelt pikali kukkus. See lõbustas rahvast oma pool tundi.

Autokool läheb ka kenasti. Praegu pole seal mitte midagi uut ja huvitavat kuulnud, aga ma ei kaota veel lootust. Ei tea kas mainisin juba, et 40 teooriatunni asemel on nüüd 26 !!! jeee, ma saan kiiremini sellega ühele poole. Homme saan loodetavasti mingid sõidutunnid ka kirja panna.

Kabin on tulemas. Ei mäleta täpselt kas see oli 29 või 30ndal. Igatahes väga vahet pole, sest mul on mingi faking esmaabi kursus! ja kuna see on kokku 16 tundi, jaotatakse see "kenasti" kahe päeva peale ära. 29 ja 30 august... -.- asi algab ka alles kell 16.00, et pean ennast sealt kuidagi vabaks võimlema. Igatahes kõigile lugejatele ka, kes on HTG-s. HTG pidu on tulemas ja ma loodan kõiki oma lugejaid seal näha, isegi kui teie loodate, et te mind ei näe seal... Kes sellest midagi ei tea, võtke kasvõi minuga ühendust.

Käisin ka uuesti batuudis. Vinge oli. 180 front on üsnagi lukus ja ka sideflipil sain nipi kätte. Vigastasin ka endal põlve, et väga matkata ma lähiajal ei plaani.

Eile polnud absull tuju, et minna rattaga sõitma, seegategin ainuvõimaliku valiku ja läksin sõitma. Orienteeruvalt 10min pärast olin juba küünarnuki veriseks kukkunud ja põlv valmistas põrgupiinu... Seega võib vist öelda, et retk oli üsnagi suur kordaminek.

Aga kas keegi täna 21:45 kinno viitsib? Crazy, Stupid, Love. vaatama. Pole vaja muretseda, tegu on komöödiaga ja kui rahvasuu ei valeta, ka hea komöödiaga.

Paar pilti ka mis ma vahepeal kogunud olen:

neljapäev, 18. august 2011

Projekt USS.

Igatahes lühifilm ussikese õhtusöögist on valmis. Praegu convertin seda mingiks normaalseks failiks(atm 49%) ja siis juutuubi üles. Ei viitsi siia linki panna, et otsiga kasutaja "ploomk" alt midagi kus oleks mingi rohelise eluka pilt peal.

Eile käisin sõbraga batuudis ka, et oli huvitav. Seal oli see löög jõu mõõtmise masin. Alguses tahtis raha, siis tegime sellele resa, ikka tahtis raha. Tirisime juhtme välja, panime tagasi ja voila! Saime täitsa tasuta. Mingi pool tunnikest tampisime seda kuni nikasitasin randme ära(highscore 898/999). Ranne siiamaani valus.

Õhtul käisime suure poistekambaga kinos Bridesmaids'i vaatamas. Mulle see film väga ei istunud. Luik raisk ütles, et oli jube naljakas. Nagu naiste Hangover - sittagi ta oli... Kaks naljakat kohta oligi minu jaoks. Üks päris alguses kui peategelane aiaga sõitis ja kui üks kutt teda kööki kamandas :D Lugesin kommentaaridest, et "peale 11min lahkusin kinost" vms. Mina igatahes istusin seal vapralt lõpuni. Samas nõrgemale sugupoolele tundus asi peale minevat. Nad ikka naersid üsnagi tihti ja siis said mehed nende üle naerda, et asi oli isegi tasakaalus. Mõnel inimesel on ikka väga naljakas naer....

Hommikul käisin täna skeidis. Polnud ammu käinud ja seega polnud päris seda vormi, mis oleks võinud olla... Aga sellegipoolest oli käik kordaläinud.

Sain Kubilt kirja ja pidin edasi ütlema, et kõik kes on tema rühmas, peavad suvel inglise keelse raamatu läbi lugema ja selle KAASA VÕTMA. Et tai pohh, kui keegi seda ei tee, sest kuna mina olin sõnumitooja, nõuan ma mingisugust hindekõrgendust või mõnda muud "eriteenet", et kui pooltel see tegemata, siis on see tiba keeruline.

Igatahes olge minu juutuubiga kursis ja võtke inkasse loetud raamat kaasa.
Ja varsti jälle batuuti...

esmaspäev, 15. august 2011

Läks täista meelest...

...siia midagi kirjutada.

Aga see on viga, mida ma suudan kerge vaevaga parandada.

Töö on nüüd läbi, aga sain numbri, kuhu helistades saan vajadusel veel tööd... Peab ka selle ära proovima. Ei oskagi kohe selle vaba ajaga midagi peale hakata.

Eelmine nädal sai käidud Tartuffil(2 korda) ja puha.

Eile oli Joonase sünnipäev, et soovin talle ka siin palju õnne ! :D Piljard oli tore, aga ei õnnestunud seekord need löögid päris nii kenasti kui oleksin soovinud. Hoolimata selles, et sai eelneval õhtul sõbraga harjutamas käidud.

Praegu(tegin isegi kirjutamisse väikese pausi) leidsin köögist mingisuguse ussi. Sai temast umbes 4min videomaterjali, et vast teen mingi väikese mini-editi temast. Seega olge minu Juutuubiga ka kursis.

Vahepeal on tegelikult väga palju juhtunud, aga kui ma nüüd mõtlen, siis ei leiaga väga mdagi, millest kirjutada.

Mitu päeva oli juba plaan kirjutada, et muidu tuleb siia liiga pikk jutt, aga praegune tekst on küll veidi pettumust valmistav.

Korra käisin rattaga sõitmas ja seegi oli võrdlemisi lühikene retk.

Viisin ka autokooli oma paberid ära. Sinna jõudes oli uks lukus ja keegi telefonile ka ei vastanud. Käisin siis linnas natukene ringi, ise iga natukese aja tagant proovides kas keegi vastab mul palvetele. Ei vastanud. Lõpuks ikkagi võttis keegi telefoni vastu ja ütles, et moment oli lõunapaus.Raisad... Igatahes käisin siis läbi ja andsin oma paberid ära.

Arsti tõendiga, mis lubas mul autorooli istuda, pidi olema jube kontroll. Minul mõõdeti vererõhku ja küsiti, kas ma vahepeal minestan, et tehke omad järeldused.

Ostsin endale Minecrafti. Ei tea, miks ma seda tegin, aga tegu on nüüd tehtud. Ja ei kahetse väga. Mitu päeva olen seal juba endale sellist korralikku maja ehitanud ja praegune on lausa kunstiteos. Kui meeles panen paar pilti ka. Esimesed katsetused meenutasid pigem akendega kasti kui maja, aga sealt maalt on olnud ikka korralik areng. Eks pildilt ole näha.

Väikene pilt, mille leidsin. Vana, aga ikkagi väga loominguline.

Ja kui keegi head laulu tahab siis kuulake Hold My Hand - Akon & Michael Jackson. Tean, et sellele teisele kutile meeldisid lapsed ja ta transformeerus neegrist tavaliseks inimeseks(olen rassist alates sellest, kui üks neeger mult Inglismaal digika rotti lasi..), aga ta oskab ikka ääretult head muusikat teha. Oskas*

Aga vaatab kui see ussikese video valmib siis vast kirjutan jälle midagi. Ja kui läheb too meelest, siis kirjutan ilma ussikeseta.

Ja btw homme Batuuti umbes kell 12, et kui keegi on huvitatud, siis lihtsalt ilmuge kohale.


kolmapäev, 10. august 2011

Dashboard


Pildid Ihastest väikesest trennist, kus ma nüüdseks juba 2 korda olen käinud. Positiivne on see, et nüüd on ka Arena avatud ja järgmisest nädalast hakkan jälle seal käima.

Panin ennast just(nagu 2-3min tagasi) autokooli ka kirja. Nüüd pean neile ainult viima 3 eset:(nagu filmis juba...)
Perearsti tõend - Olemas(täna käisin sain) Seal mõõdeti ainult vererõhku...
ID kaari koopia - Olemas
1 Pilt - eeemmm... midagi uuemat pole, aga nii 3-4aastat vanu ikka leiab.

Tööl sai nüüd nädala selgroog murtud ja on kena mõte, et ainult 2 tööpäeva veel.

Eile käisin sõpradega Tartuffil(ei oska neid suuri-väikseid tähti sinna paigutada) ja tundus, et film nagu polnudki päris "main event". Film oli West is west vms, mille teist osa East is East olime juba kooli vaadanud. Ja juba siis ei meeldinud see... Aga peale filmi sisustasime oma aega muude tegevustega, nagu järjekorras ootamine(kas siis kohvi või pizza omas...) jms.

Ma tean et tahtsin siia veel millestki kirjutada, aga praegu tõesti ei tule ette. Kui tuleb siis... aaaaaaa, ma mõtlesin, et ma lähen täna varem magama. Nagu nii vara, et kohe kui see postitus kirjas on. Et kui sa seda loed siis ma ilmselt juba magan.

JA NÜÜD TÄHTIS OSA!!

Homme kõik Tartu laululavale Singer-Vingeri kontserdile!!!! Pilet on kohapeal ~10€ vb tiba rohkem/vähem. Üritus algab 21:00. Kui oled tulija siis võta palun minuga ühendust, siis saame minna kohe suurema kambaga ja nii ongi huvitav.

On plaan mingil ajal veel enne kooli rahvas kokku ajada ja ka batuudis korra ära käia, et kui on soovijaid siis soovitage kuupäevi vms.

Head ööd kõigile!
Head päeva ka.


pühapäev, 7. august 2011

The last perfect man.


Eile siis käisin sõbraga kinos The Rise of the Planet of the Apes-i vaatamas. Filmi nimi on küll ääretult kehva. Seda nii kirjapildi välimuse kui ka selle hääldamatuse tõttu. Film ise oli üsnagi hea stooriga. Hea sissejuhatus Planet of the Apes-ile. Ainus jama oli see, et PotA tegevus toimus mingil kaugel planeedil, mitte maal, aga see on kõrvaline asi.

Õhtul olin Danieli ja Danieliga Danieli juures(ei mõelnud seda välja, nii oligi). Olime üsnagi kained, aga huumorit sai sellegipoolest. Kuulasime tümmi, käisime saunas(no homo) ja vestlesime mitmetel erinevatel teemadel, mida ma siin mainida ei soovi.

Täna ma magasin ja nüüd lähen Ihastesse trenni. Jälle sinna parki Joonase, Silveri ja seekord ka Frediga, et ma ootan, et meil seal ikka nalja saaks.

Pilte on mul ka praegu piisavalt, et nüüd saan vast lisada neid siia minu kirjutisi illustreerima.

Ja ma olen pettunud inimestes, kellel on telefon välja lülitatud... ;)

neljapäev, 4. august 2011

Midagi peab siia kirjutama ka siis kui pole midagi öelda.

Ja nii ongi.

Pmst olen käinud tööl ja ongi suht vsjo. Esmaspäeval juhtus mul tõesti väikene õnnetus. Peale tööd mõtlesin et pikutan natukene(kell oli umbes 7) ja järgmisena ärkasin üles hommikul kell 5. See oli ikka paras põnts mulle teades, et jäin umbes 5-st tunnist oma elust lihtsalt ilma...

Registreerin ennast ka autokooli ära kohe kui mul arstitõend(saan kolmapäeval), pilt(ei tea kuna teen) ja koopia ID kaartist(vast saan tööl ära teha). Uus grupp alustab 16 august. Ja kursus kestab umbes 2.5 kuud, seega saan ma load ikkagi alles sünnipäeval.

Täna niitsin muru ja lõhkusin niiduki ära(kogemata muidugi) ja praeguseks hetkeks on Epic Sax Guy 10 tunnine versioon juba 2 tundi mul taustaks mänginud.

Ja pmst ongi kõik. Nädalavahetuseks on suured plaanid, aga eks näeb kas neist ka asja saab. Kui saab siis on siia ka midagi korralikku kirjutada ;)