pühapäev, 31. juuli 2011

Bandana.

Reede oli üsnagi omapärane. Tahtsime teha klassivenna juures väikese pokkeri, aga kuna ta ei lubanud enda juurde, tuli midagi uut välja mõelda. Järgnenud idee oli ääretult random. Läksime Raja parki UNO kaarte mängima... kõlab rumalalt, aga kui mõelda, siis oli see siiski väga hea idee. Igatahes nalja sai ja kõigil oli meeldiv õhtu.

Eile käisin Keviniga lõunakas. Suht nsma vaatamas asju ja elu nautimas. Selle käigu tagajärjel ostsin endale bandana. Mitte, et ma seda nii väga tahtnud oleksin või et ma seda kuskil kanda plaaniksin. Lihtsalt selle pärast, kuna ta oli alla hinnatud 199.- pealt 1€-le. Et tundus selline hea diil. Sain sealt ka muid asju, aga nood pole väärt mainimist.

Õhtul oli teise kambaga kinos. Oli idee minna Green Lanterni vaatama. Peale seda kui ma olin juba rahva kokku saanud, avastasin, et Green Lantern tuleb kinno alles 29 august. Meil oli alles 30 juuli... Siis vaatasime selle asemel hoopis Kapten Ameerikat, mis polnud ka paha film, kuigi peategelane kakles ainult kilbiga...

Täna proovin hommiku/päeva jaoks mingi toreda tegevuse leida, aga õhtul on tuttaval sünnipäev, et siis olen Elvas ja pole väga mõtet minuga ühendust võtta.

Homme jälle tööle... Aga ainult 2 nädalat veel rügada siis vaba :D:D:D WIIIi !

Mõned pildid töökojast:

esmaspäev, 25. juuli 2011

Hansaelu

Nädalavahetus oli võrdlemisi võimas. Kaks päeva sõpradega linnas suure rahvamassiga. Laadal väga ei käinudki, aga soetasin endale sealt siiski mõne meene. Klassiõed tegid seal mingit mõõtmist vms noorukitele teaduslinnas(mis koosnes kahest telgist). Sain sealt VIP pääsme, millega polnud absoluutselt mitte midagi teha, aga asi oli põhimõttes. Käisin ka kaks korda kinos kuna lihtsalt tuli selline idee. Vaatasin Härri potter 72, mis oli küll hea, aga mitte nii võimas epic battle between good and evil, kui ma olin oodanud. Teine film oli Horrible Bosses, mis oli üks naljakamaid filme, mida ma viimasel ajal näinud olen. Seda ma soovitan kohe kindlasti kõigile.

Oli ka üks pisitillukene pettumus, aga I'll make it right. Vahetasin rolleril esipirnid ära(jube ajukepp oli), aga sain siiski hakkama. Katsugu need mendid nüüd mind sellega vahele võtta... :P

Pühapäeval sattusime linnas kambaga paduka kätte. Tegelikult oli see võimas ja lõbus kogemus. Olime siis ühes telgis varjul, kus müüdi kotte vms, aga sis tuli idee minna sinna "teaduslinna". Pistsime vihmaga jooksu ja jõudsime läbimärjana kohale, nagu Joonas pildil demonstreerib:

Täna oli jälle uus tööpäev, mis möödus enam-vähem töökalt. Panime umbes 1,6 ust ette(sellised suured 3,5m kõrgused kahepoolsed uksed). Uksed läksid jällegi sinna mõisa. Koht on Heimtali, kui kedagi peaks huvitama... Homsest tööst ma veel väga midagi ei tea, aga igaks juhuks võtan kaasa võileivad, mitte raha prae jaoks, kuna kui lähen jälle objektile, on suur võimalus, et pood pole just kiviviske kauguses.

reede, 22. juuli 2011

Palgapäev vol 3

Pildid on mingid suvakad + need mis tööl tegin, et näidata mida(tegelikult "kus" ma käin).






Täna ja eile oli töö Viljandi külje all kuskil kohas mille nime ma ei mäleta. Aitasin Restaureerida vana mõisa, millest tuleb koolimaja. Maja peab olema valmis 1.-ks septembriks. Ja ta kindlasti ei ole selleks ajaks valmis. Paigaldasin aknalaudu(ilusad saarepuust, mida ise aitasin ka valmistada) ja esimene korrus on pmst valmis. Teine veel väga pole ja kolmandast me ei räägi.

Homme on Hansapäevad(tegelt algas täna, aga ma ei viitsi täna minna. Seega algavad nad minu jaoks homsest) ja kui keegi tahab minuga tulla, siis võtke ühendust, kui ma seda juba ise pole teinud.

Sellise ilmaga on ikka vääga masendav tööl käia. Samas oli mul töö täna viludas majas, kus oli konditsioneer jne. Seega võrreldes sõbraga, kes peab saare puidu kuivatus laos mingeid liiste(mis mina lõikasin) lihvima ja pahdeldama, on mul ikka vägagi vedanud. Seal laos on seinad ja lagi plekist, et hea soe + seda köetakse, et puit kiiremini kuivaks...

Homme teen ühe julgustüki ja kui asi õnnestub, siis annan siin teada. Kui mitte siis...no kellele see lause ikka meelde jääb..


kolmapäev, 20. juuli 2011

Tiitel.

Täna tööl oli üsnagi nagu eile. Püstitasin mingi kutiga(kutsekast ja praktikal) lõunaka kõrvale seda müra blokaadi. See töö palju lebom kui seal saekaatris.. :D Homme lähen hommikul siiski saekasse ja võib-olla(kui ikka väga veab) saan minna Viljandisse uksi paigaldama vms. Nüüd tean, et lõunakasse viivad bussid 2, 6, 7, 18 ja lõunaka ekspress, sest jälgisin nende tulemisi/minemisi päev otsa(eilne päev ka).

Siis läksin koju.

Poodi minnes sõitis üks(sitane) ment mulle ette ja tahtis, et ma peatuksin. Ega mul väga valikut polnud ja jäin seisma. Raibe tuli kohe autost välja ja nõudis, et miks mul tuled ei tööta. Vastasin "ups"(tegelikult olid lihtsalt mõlemad pirnid puru...). Siis sellest talle ei piisanud ja ta uuris, kas ma olen uue liiklusseadusega kursis. Vastasin, et midagi ikka tean, et nt peab registreerima jne...
ja siis viis ta mind oma bussi, kus tegi mulle suulise hoiatuse(kirjalikult muidugi), kuna mu kaasreisijal oli RATAkiiver, miite MOTOkiiver(nagu wtf keda see huvitab t*ra!!!).

Igatahes ta mingi 10min täitis seda "suulist" hoiatust ja selgitas, et järgmine kord saan trahvi ka kui keegi viitsib kontrollida arvutist, kas mul "hoiatusi" all on. Küsisin, kas tema kontrollis - ei kontrollinud, seega arvestan sellega, et neil suht poh sellest.

Tegelt on sellest hoiatusest ka poh, aga asi on põhimõttes, et oleks ju võinud lihtsalt viisakalt öelda, aga EI, peab ikka mingi kuradi paberi ära täitma. Kurat teinud siis juba kohe trahvi noh.

Respect Eesti Politseisse kohe langes märgatavalt. Eriti, kuna viimase nädala jooksul on olnud minul 2 kokkupuudet nendega ja sõpradel ka kokku 2 ja need pole just väga õnnelikult lõppenud. Mõni siiski piisavalt õnnelikult.

Point on siin selles, et mulle enam politsei ei meeldi. Ma pole nende vastu, aga kurat kas on vaja tegeleda (enam-vähem) korralike kodanikega, kui mingid nugadega sibulad seal Annelinnas vabalt ringi lippavad(no offence muidugi). Annelinnas on ikka toredaid inimesi ka nii ühe kui ka teise SELVERi juures...(olen käinud ja näinud, seega räägin kogemusest). Viimastel päevadel üldse seal annelinnas(minu jaoks ükskõik milline piirkond teisel pool Emajõge) palju käidud.

suht vsjo.

esmaspäev, 18. juuli 2011

Nice guys finish last...

Wooot!...

Sain täna midagi ametikõrgenduse laadset... Enam ei valmista materjale vaid nüüd hakkan neid paigaldama. Alates homsest töötan esialgu Tartus, mis väga kena kuna ei pea iga hommik Elvasse sõitma... Paigaldan Lõunaka kõrval(nagu kohe kõrval) mingit puit aeda(pigem nagu müüri...), seega on asi igati kena midagi uut vahelduseks teha.

Sattusin padjapüürist suurde segadusse, aga mingi 10min pusimise järel sain ikka asja enam-vähem korda.

Top Geari uus osa väljas..

Avastasin FBs uue mängu.. Stick Run, mis täitsa meeldib.

Ostsin torni(kui tead mida ma mõtlen..), et nüüd sellega asi ühelpool.

Elvasse sõites jooksis kits üle tee just minu nina alt.. Tore oli teda näha.

Käisin rattaga sõitmas ja video filmimine on jälle hoos. Sai saagiks mõne uue toreda klipi ka. Sellest põlv ja ranne valusad, et nagu tavaliselt.

Järgmine kord kirjutan vast pikemalt ja paremini, aga praegu pole väga viitsimist.

Sain reisi pildid ka kätte ja varsti lasen mõne siia üles ka.

Ciao!

laupäev, 16. juuli 2011

@ Ilmatsalu (jälle 13)

Kolmapäeval(umbes) oli annelinnas mingi pidu. Polnud just suurem asi üritus, aga nalja sai. Kuna mul oli vaja järgmise päeval vara ärgata ja tööle minna, olin sunnitud seal varem lahkuma. Igatahes oli see igati õige otsus, sest umbes pool tundi peale minu lahkumist saabusid kohalikud konstaablid, kes jagasid rõõmsalt suulisi hoiatusi kirjalikul moel kõigile soovijatele(nendele, kes tunnistasid, et on alaealised).

Igatahes jätsin seal endast kustumatu mulje, sest sain kutse Ilmatsallu Beach Partyle. Seal proovisime algul lõket tööle panna, ei õnnestunud, sest meil polnud kuivi puid, paberit ja ka kirves jäi mingi niiske paku sisse kinni ja selle eemaldamisel murdus vars. Seega jäi grillimine/lõke ära(Meil polnud ka midagi mida grillida). Kohalikest niipalju, et enamustel(minu vanustel või tiba noorematel) oli juba kriminaalregister üpriski huvitavate asjadega.

1 kutt näiteks oli vist kergelt alaarenenud(või lihtsalt polnud arenenud) ja rääkis, et kui ta kunagi oli umbes 4 päeva magamata, hakkas hallukaid nägema ja temaga olnud naine oli muutunud RÄSTIKUKS(lol). Ta üritas "rästikut" kägistada, aga vedas ja hallukas läks üle. Naine oli olnud juba näost sinine. Sama kutt põletas ka mingi Ilmatsalu matkaraja silla maha. Uudis pidi postimehes ka olnud olema.

Mingi teine kutt oli lihtsalt mingil põhjusel tiba vihane olnud ja Tähtvere pargis mingile endast peajagu suuremale kutile lihtsalt molli pannud ja siis teda maas tagunud(seda lihtsalt selle pärast, et ta oli vihane...). Selle eest sai ta 2 aastat tingimisi ja mingi aja alkokeeldu, mida ta rikkus ja sai selle pikendust...

Õlli pakkus mulle üks härra, kes oli ka 2 venda peaaegu surnuks tampinud ja ka tingimisi vabastatud, seega kui ta pakkus olin ma sunnitud vastu võtma, kuna muidu vello äkki solvub. Siiski saime kõik võrdlemisi sõbralikult läbi ja sai nalja ka, et võin öelda, et kohalikud kutid on ikkagi suht lahedad, kui nendega mingit kana kiskuda pole.

Teine töönädal on juba möödas ja seega ka teine palgapäev on möödas. Leidsime kuurist mingi vana sapaka ja puhusime talle elu sisse. Nüüd tööjuurekese juures hea pauside(10min) ajal peenestamas käia. Positiivne on see, et mina olen seal ainus juht(sellest noormeeste bandest) ja seega jääb sõitmine minu hooleks.

Auto töötab võrdlemisi hästi, aga mingil hetkel kadusid lihtsalt pidurid ära ja see tiba ehmatas, aga kuna käsipidur veel töötab, laseme siiski edasi. Korra keerasin auto peaaegu katusele ka, aga siiski päääsesime. Muidu julge sõita ka kuna turvavöösid ja pidureid pole. Igatahes peale seda insidenti palus meie tööandja meil poole kiirusega vähemalt sõita, mida oli küll lihtne öelda, aga raske teostada. Seda selle pärast, et spidomeeter enamuse ajast ei näita absoluutselt mitte midagi. Seega lasime vana moodi edasi.

Rolleril ka õli otsas ja mõlemad esituled on puru, et peab sinna osa palgast investeerima.

Homme vast Joonasega kuskile parki trenni tegema(ei teagi mida oodata), aga eks näeb. Ei teagi, kas jõuan veel midagi teha, sest pole ligi 2 kuud trennis käinud. Seda väga erinevatel põhjustel.

Aga ma arvan, et sai päris meeldiv kirjutis siia. Peaksin tihedamini kirjutama siis lühemad jutud, aga tööpäevadel pole lihtsalt viitsimist.

Ciao!

esmaspäev, 11. juuli 2011

Hoiupõrsas

Elie(pühapäeval) käisin sõpradega kinos(pole just tavaline), aga huvitav oli see, et seltskond oli mina + 2 sõpra, Ekraanis 21:45 Super 8-t vaatamas ja pakkuge mitu inimest siis kokku kinosaalis oli!.....

VALE

Meid oli seal täpselt 3 inimest.

Minu aknalaual ronib praegusel hetkel üks sipelgas.... Aitan ta pärast õue.

Top Geari uus hooaeg(17-nes) on juba väljas. 3 osa tegelikult juba... Kõik muidugi vaadatud...

Sõber kirjutas oma esimese postituse oma blogisse!! vaadake järgi!(Blogi rajamine minu utsitamisel(vähemalt osaliselt)). tsekk it out!!! - www.minuplaneet.blogspot.com

Jälle algas töönädal. Homme ööbin Elvas(ei viitsi koju tulla), et ma pole kättesaadav.

Kirjutaks hea meelega veel midagi siia linnupoegadest, aga olen näinud ainult liblikaid ja seega ei valda seda linnu teemat väga.


laupäev, 9. juuli 2011

Apelsinimahl

Pole siia juba nädal aega midagi lisanud. Asi selles, et on olnud kiired ajad ja pole ka väga viitsinud.

Igatahes vahepealsetest sündmustest natukene...
Tööl lõikasin endale ketassaega pöidlasse... Pöial jäi alles ja õmmelda pole ka vaja... Huvitav oli see, et ma absoluutselt ei tundnud vale vms. Tundsin lööki, kui tera ja sõrm kohtusid ja nägin, et kinnas oli puru. Arvasin, et peaks sõrme ka üle vaatama ja peale kinda eemaldamist leidsin teise veritsevana. Igatahes midagi hullu pole, aga ega väga paljud inimesed ei saa öelda, et on ketassaega ennast lõiganud.

Oli palgapäev!!! :D ja nüüd saan jälle kulutada ja investeerida mõttetutesse asjadesse.

Vanaema sai endale interneti!!! Aga tal oli mingi jama ja see ei funktsioneerinud. Läksin siis appi ja selgus, et nad ei olnud salasõna modemi pealt üles leidnud ja juhe polnud päris korralikult ühendatud... Igatahes mu vanaema on nüüd online...

Käed on pinde täis ja kopsudes pole liigse saepuru tõttu enam hapnikule ruumi, seega..umm.. jah.

Hommikul on väsimus/uni õhtul pmst sama. Seega peab video filmimine edasi lükkuma...

btw sain tasuta mingi videokaamera. Võrdlemisi juust on, et ma ei teagi kas ma seda kasutama hakkan. Igatahes on ta nüüd olemas.

Teel Elvasse(või tagasi) olen märganud palju rebaseid(elusaid ja surnuid) ja liblikaid. Ja erinevaid inimesi tegemas tee ääres erinevaid asju.

Täna sain lõpuks puhata ja seega olen tiba paremas tujus kui nädalasees.

Joon apelsinimahla.

esmaspäev, 4. juuli 2011

the fuck?!

täna oli esimene tööpäev ja see möödus võrdlemisi aeglaselt. Olin seal 8.5h, mis oli ikka jube pikk aeg. Vedasin laudu ja sain pinde. Minu "boss"(kutt kes ütles, mida ma tegema pean) on ilmselt oma alaga tegelenud juba Kalevi kommivabrikustki kauem(1806). Muidu oli tore vana. Eldur oli nimeks...vist.

Pidin vara ärkama ja olen nüüd väsinud. Ma ei ärka nii vara isegi kooli ajal... Hakkan vist haigeks jääma... Tulin koju ütlesin, et kurk valus, Ema soovitas esimese asjana viina võtta...!? Mõeldud, tehtud. Pärast 3 pitsi oli juba "kurgul" tiba parem.

Homseks pean tööle lapsevanema loa võtma kaasa(kirjaliku seekord) ja saan ka oma palganumbri teada. Kui on hea suur number, siis kirjutan ka siia, et teisi kadedaks teha. Kui väike, siis ei vääri mainimist.

Pildike mille leidsin telefonist:


pühapäev, 3. juuli 2011

Teen lühidalt

Homme tööle. Esimest korda sinna asutusse. Pärast räägin.

Käisin kinos täna Transformers 3 vaatamas. Eriefektid olid võimsad. Filmist 80% olid plahvatused ja tulistamine - mulle meeldis. 3D oli ka sellel filmil suurepärane.

Laulupeole ei jõudnud. Tahtsin minna, aga kõik olid juba seal ja need kes polnud ei viitsinud.

True Blood uus hooaeg on väljas. Ei teagi miks ma seda vaatan, aga kui juba algus tehtud, ei taha nagu pooleli jätta. Vaatamise alustamiseks olid keerulised põhjused. 2 osa mudu juba väljas.

Käisin saunas.

Eile lõhkusin rattal kummi ära. Sain sõbralt uue katkise, mille ära paikasin. Nüüd töötab.

Homme ärkan vara(6.30) ja kella 8ks pean olema elvas. Tunnikese täidan seal pabereid ja annab minna.

Sain sääselt hammustada.

dööd

reede, 1. juuli 2011

666

Reis(nagu ma juba mainisin) oli võimas. Kala sai piisavalt, aga mitte nii palju kui oleks soovinud(no seda alati vähe). Söök polnud reisil selline, nagu ma ette kujutasin(söön oma püütud kala ja närin kuivikuid) vaid oli ikka korralik. Kohati korralikum kui kodus isegi.

Sai ka suuri kalu. Suurimad olid(nagu ikka) haugid. Veel sai säinaid, ahvenaid, kohasid ja mingeid väikseid punaste silmadega elajaid, kes identifitseeriti kui muikud.

Soome oli nagu Soome ikka. Taara 20-40€ senti, põdrad vasakul ja paremal jms.

Laevas sain ka elu kõige kallima burgeri. 5.50€ maksis ja selle raha eest(või üldsegi raha eest) oli ikka ääretult kehva - kergelt soe sai kus vahel pihv, juust ja viil tomatit.

Elasin ka laevahuku üle. Sõitsime järvel(nagu selline suur järv oli seal - Saimaa järv(istu)) ja ainult vesi ümberringi. Sõbraga laevalael päevitasime ja järsku sõitsime üle mingite kivide(mingi mürin oli igatahes) ja siis järsku hakkas laev kalduma. Vajus umbes 45-kraadise nurga alla. Veeresin seal laevalaelt alla ja lippasin ruttu kõrgemale küljele, et laeva tasakaalustada. Siis jäime seisma ja asi nagu loksus paika. Esimene asi mis ma ütlesin oli, et keegi võiks pilti teha, et saaks näidata, aga teistel oli ka suuremaid muresid, seega jäi pilt tegemata. Igatahes liigutasime päästevestid väikesesse paati ja olime valmis rahvast evakueeruma, aga nägime, et kivi millele me maandusime oli suur ja lai ja nii pool meetrit vee all, et hirm uppumise ees kaudus(mitte, et ta oleks alguses tekkinud, aga ikkagi). Tükk aega kangutasime ja lõpuks saime 11-meetrise ja 2.5tonni kaaluva laeva liikuma.
Mitte küll mootori jõul, aga nagu saime ta ujuvasse asendisse. Kajalood näitas, et selle kuradi kivi kõrval oli sügavust 22m. Seda kivi polnud ka GPS- kaardil märgitud, seega polnud asi(vähemalt mitte täielikult) meie süü.
MINA vedasin laeva sõudepaadiga ees aerutades(tegelikult sõudes) eemale sellest kivist sellisesse sügavamasse kohta. Raske oli.
Siis saabus laeva omanik, kellele me helistasime, et ta tuleks ja vaataks laeva üle. Kutt saabus oma Jetskiga üsnagi ruttu ja vaatas laeva üle, leides paar mõlki keres. Sukeldumine õnnestus tal küll alles teisel katsel, kuna esimesel korral proovis ta päästevestiga sukelduda...

Korra laevas sõites jalutasin laevaotsas ringi ja me tabasime lainet, mille tagajärjel ma koperdasin üle parda. Reeling oli veepinnast ~1.5m, seega polnud kõrge kukkumine, aga niimoodi ootamatult riietega jahedasse(mitte külma) vette sadada polnud kõige meeldivam. Vees sain obaduse meie "päästepaadilt", mida me ~3m köie otsas järgi vedasime. Siis tõin kuuldavale mingi valju häälitsuse ja pääsesin tilkuvana tagasi laeva.

Mängisin reisil rohkem lauamänge, kui ma terves elus mänginud olen, sest pardal oli 7-aastane ja meil oli kohati palju vaba aega.

Täna käisin sõitsin juba rattaga ja selle tulemusel on jalg valus. Filmisime ka paar uut klippi 2011 editi jaoks.

SAIN KA TÖÖLE!!! kuskile Elva kanti saekaatrisse või puidu töökotta vms, et on oodata minu pangaarve kerget taastumist möödunud aastast.
Tööotsimiskuulutustest CV-keskuses ja mujal, kus on eraldi noortele see asi(ei oska paremini kirjeldada), pole minu arvates midagi kasu, sest kõik noorte töökohad on saadud sidemete kaudu. Kedagi pole palgatud(minu teada) mingi kuulutuse järgi.

Praegu tirin Scarface - 1983 aasta film, mis on selline film, mida elus peab kindlasti olema näinud(nagu godfather).
Kuulan Veskimeest - Henn Rebane(mingi pill) ja Jaak Jürisson(vokaal) - soovitan kõigile.

Reisil tundsin puudust dussi all käimisest vb isegi kõige rohkem(hoolimata sellest, et laevas oli saun ja kõrval järv). Seega ma 8 päeva ennast seebiga ei pesnud. Ei tea kas see oli just vajalik informatsioon, aga kirja ta sai.

Vb kui tuleb midagi põnevat veel kirja, siis lisan kuskile, aga praegu arvan, et sai nagu põhiline osa kirja siia.

BTW pilte veel pole, aga kui saabuvad, siis kindlasti lisan siia ka midagi.

dööd.