neljapäev, 30. juuni 2011

@ Kodus

Finally...

Jõudsin äsja koju ja olen pikast reisist väsinud. Luban, et homme kirjutan siia midagi, aga täna on ka muud teha...

Btw reis oli väimas ja seiklusterohke, et on millest siia kribada.

teisipäev, 21. juuni 2011

Läksin kalale

Eile sõitsin jälle tiba rattaga ja algasid ka filmivõtted suvise editi jaoks. Sain 8 potensiaalset klippi. Kui jälle Tartus siis vast jätkab sellega. Tegin ka tiba kirvetööd kirvega, mis oleks olnud suur isegi Kalevipojale...

Öösel ma igatahes siis stardin, et praegu peaksid olema asjad pakitud(ei ole veel) jne. Käisin ostsin söögikraami reisile ja turul kardulat soetades, tulis see vihm. Tuli nagu välk(vihm) selgest taevast ja kastis mind märjaks. Eriti kuna ma pidin läbi terve turu jalutama suur kartulikott seljas.

Nüüd olen igatahes kodus. Mõtlesin, et panen siia ühe väikese klipikese ka eilsest shootist üles, aga ma tõesti ei viitsi sellega tegeleda.

Vb täna õhtul kirjutan siia midagi, aga siis ei ole siia lisa kuu lõpuni oodata. Eks rahvas peab siis oma meelt mujal lahutama. Kui tagasi siis kirjutan siia kõigest(nii palju kui ma viitsin, et ei ole mõtet ootusi väga kõrgeks ajada).

Da svidanja.

pühapäev, 19. juuni 2011

Pöörane Ploom!

Kunagi tegin pildi ka kui oli vaja raamatukogust allkiri saada. Järjekord oli meeletu!!! Järgmine aasta ma seda viga ei tee, et jätaksin asjad(tolle asja) nii viimasele hetkele.
Nüüd saan suure uhkusega siis selle pildi siia üles riputada:



Nagu ma eilses kirjutises mainisin, oli eile ääretult tulus rattasõit. Selle tulemusena on täna jälle kõik mõeldavad(ja mõned mis nii mõeldavad pole) valusad. NT selg ja kael...

Täna pmst hoidsin oma venda suurema osa päevakesest ja nii see aeg lendas. btw vend sai eile 8-kuuseks.

Sõber käis kannus ja jällegi leidis sealt mind juba ootamas:


laupäev, 18. juuni 2011

Olen enda üle uhke!

ja seda selle pärast, et täna õnnestus rattasõit peaaegu täielikult. Trikid lihtsalt õnnestusid. Ei tea milles asi, aga sain ikka korraliku adrenaliini laksu kätte.

Käisin kinos Limitlessi vaatamas, mille pealkirja oli keegi täielik ajukääbus tõlkinud eesti keelde...(oot ma vaatan cinamoni kodulehelt järgi. Selline idiootsus ei jäänud meeldegi) "kõrvalnähud". Nagu wtf kuidas see on LIMITLESS ?! Selline suhtumine ajab mind ikka jube närvi ja üldsegi, kas on vaja filmide nimed eesti keelde tõlkida!??!?! Lastefilmid/animatsioonid küll aga muud....
btw film oli täitsa tore.

Veel üks hea uudis. SUCKER PUNCH-il on dvdrip väljas. Ja seda torrentz.net-i andmetel juba 2 päeva. Ma olen lohakaks muutunud, et seda varem ei märganud. Igatahes nüüd see tirib. Tänane õhtu on siis sisustatud. Ma käisin ka seda kinos vaatamas, kohe kui ta tuli, et ma juba tean mida oodata.

Juulis on plaan teha väikene 2011 BMX edit, või mitte nii väga väikene. Pikkus peaks tulema orienteeruvalt 1 laul(vb ka väiksed muud häälitsused sisse).

Lisan ka, et eelmisest postitusest sain head tagasisidet, mis näitab, et selline asi läheb kenasti rahvale peale.

Ma olen tiba pettunud, et minu kirjutised(tuntud ka kui eeposed) siin nii lühikesteks jäävad. Kui vaatan teiste blogisid, siis seal ikka märgatavalt pikemad jutud. Aga ma ei lase pead norgu, sest ma olen selles asjas alles algaja.

Lisan ka seda, et tulekul on reis 22-30(vb olen juba kirjutanud sellest. Ei mäleta...), reisi eesmärk on kala püüda. Seekordne üritus on väikelaevas, kus on ka ööbimine jms, mitte nagu eelmistel aastatel öö majakeses ja siis paadiga kuskile saarte vahele. Kalavarustust on soetatud ikka päris korralikult ja plaanin pildi erinevatest plastik kaladest, millel konksud ja muud kaadervärgid küljes, siia lähiajal üles lükata(lähiaeg= siis kui ma pildi teen ja on mida näidata).

Kirjutan seda praegu siin ainult ja ainult selle eesmärgiga, et kulutada aega, mil ma pean ootama, kui mu kullakallis filmike ära tirib. Praegu näitab, et 28min veel. Kohe täitub 30%. Aeg just ei lenda, arvestades seda, et ligi POOL TUNDI on vaja veel mingite mõttetute tegevustega sisustada. Juutuubis ma ka seda aktiivsete downloadide ajal kulutada ei saa. Shalalalalaaaaaa.

eemmm...
täna grillisin. Hea oli. 34%

Ma lähen otsin midagi süüa. Chiao!

neljapäev, 16. juuni 2011

Googeldasin ennast:

Selle tulemusel leidsin paar mulle endalegi huvipakkuvat küsimust:

Is Ploom for all ages?
ma arvan, et ma päris kõikidele vanusegruppidele ei ole sobilik. Nooremad lugejad võivad leida kasvõi siit samast blogist neile sovimatuid/häirivaid/neid kahjustavaid lugusid. Mõned vanemad lugejad võivad siit leida vihjeid asjadele, millest on parem mitte rääkida. Lisandub veel see, et kõik vanusegrupid ei ole MULLE sobivad. Arvan, et ma olen parim 15-18 aastastele noortele.

Is Ploom a good way to quit smoking cigarettes?
Ma usun, et vastus sellele küsimusele on kindel jah. Seda selle pärast, et ma ise ei suitseta ja laidan sellega tegelevaid indiviide. Seega on minu kindel arvamus, et minu läheduses viibimine on hea võimalus suitsetamist maha jätta. Jutt käib muidugi praegu ainult suitsetamisest. Teiste mõnuainete puhul ma ei pruugi olla nii efekiivne.

Is Ploom "safe"?
ummm... Ma olen "ohutum" kui mõni teine ja vähem "ohutum" kui mõni kolmas. Aga üldiselt sõltub kõik olukorrast.

I can't get my Ploom to start? What am I doing wrong?
Ilmselt on tegu vale suhtumisega. Mõnul juhul võib olla ka probleemiks veidi kesine suhtlemisoskus.... või on asi välimuses(mitte minu vaid sinu!).

How do I turn my Ploom off?
Vastuse sellele küsimusele leidsin netist:
Turn your model off by pressing the "off" button at the end of the device.

Loodan, et see postitus oli teie jaoks ääretult informatiivne ja et see vastas küsimustele, mis teil võisid olla minu kohta tekkinud.

Mõtlesin, et kriban siia ka midagi kuna pole paar päeva aega saanud.

Täna läks rattal sprokil üks hammas keskelt pooleks(nagu vajus kahte lehte. wtf?). Ei tea kuidas ma selle suutsin saavutada. Ega midagi, soetasin sõbralt soodsalt uue sproki, mille jaoks sain raha ärides teisele sõbrale oma vanad säärekaitsmed. Üldiselt oli päev võrdlemisi edukas. Eile tegin jõmmis ääretult võimsa selja ja triitsepsi trenni. Kuna ma nüüd umbes kuu aega ei saa seal käia(pole aega lihtsalt). Täna erinevad lihased valutavad jubedalt.

Homme on idee minna maale ja seal mingit aeda eemaldada. Aed ise on orienteeruvalt 30cm mulla sees + seal on need aiapostid, mis on ka ilmselt ~300m sügavusele maetud ja ma pean neid sealt labidaga kõigepealt eraldama mullast ja siis välja tirima, mis tõenäoliselt murrab minu selja.

Ootan geo eksamitulemusi.

Nahk koorub õlgadelt ja turjalt liigse UV-kiirguse tõttu.

Vahepeal oli uus lemmik laul Eminemi ja mingi nigga laul Fast Lane, aga hiljuti(eile) avastasin sellise artisti nagu Flipsyde, kelle laul Train on lihtsalt üle mõõistuse hea. Veel naudin lugu Someday, aga Train on siiski hoopis teisest liigast(või kui oleks kastisüsteem, siis hoopis teisest kastist).

Täna mul pilte lisada ei ole, sest ma pole midagi pildistanud vahepeal.

Nüüd hakkan ma vaatama seda 2011 Punamütsikese filmi(Red Riding Hood). Vaatan seda kuna tal tuli dvdrip välja ja KÕIK teised HUVITAVAD filmid on mul juba vaadatud.

Päeva märksõnaks võin lugeda "Hobused".

esmaspäev, 13. juuni 2011

pics










Kõndides vihmaga kõrgepingeliinide all.

Pealkiri tuleb minu tänassest trenniskäigust. Ei tea kas nende liinide all on ohutu kõndida, aga väikene judin oli küll sees(ma kahtlen kas see oli külmast). Seal Arena kandis sadas ikka tiba rohkem kui mul kodu juures.

Seega käisin trennis bussiga mitte oma kaherattalise sõbraga. Bussis oli ka mingi selline "huvitavam" kutt. Ise nii orienteeruvalt 30-aastane ja valis siis terve tee, kui mina bussis olin, endale telefonile helinat. Nagu terve buss kajas tema nokia tunsidest. Igatahes ta kuula igat helis nii 10 sekki ja siis proovis järgmist. Ja ei rahvas ei vaadanud teda eriti imelikult...

Sain täna hinded kätte. See periood oli võrdlemisi kesine. KÕIK hinded olid 4-d(+/- mingi märk), peale kehalise, mis on nagu ikka 5. Muidu sain kaugushüppe 4+ , see oli mul see aasta kehalises juba teine 4. Pean ennast ikka kokku võtma.

Pildid lisan selle postituse kohale. Lõpuks rahvas sai hoo sisse ja lasi kõik need netti üles.

laupäev, 11. juuni 2011

-

Lisan veel, et täna 41-he postituse järel täitus blogis 1000 vaatamist. Täpsemalt 1004, aga kes neid ikka loeb.

Tänud!

Trip to the West.

oli klassireis Läänemaale. Reis oli igati tore, sai nalja ja muud kino. Bussisõit jättis siiski kõvasti soovida(mugavuse, mitte seltskonna poolest). Toolide vahed oli ntx ei olnud mõeldud üle 6-aastastele ja olevustele, kellel eksisteerivad jalad. Konditsioneer oli ka veidi kesine - puhus kergelt jahedamat õhku orienteeruvalt kuni 10cm kaugusele. Aga pole viga, sest üks ots oli sõites ainult ligi kolm pool tundi.

Vaatamisväärsused olid TÄPSELT samad, mis eelmine aasta lõpureisil. Ööbimiskoht oli siiski erinev. Viibisime kuskil mõisas, kus oli ka vist mingite (vaimsete)probleemidega laste keskus.

Nonde kohalikega tegime seal jalkat. Kõik mängisid, nagu oleks see elu-surma peale(või oli asi selles, et tüdrukud vaatasid).

Õhtu oli ka selline tore. Pokkeris jäin see kord 1€-ga negatiivi, aga pole viga. Õhtul avastasime, et keegi oli meie toa võtme rotti lasnud(siiamaani ei tea kesse oli). Leiutasime siis uksele uue luku, kuhjates ukseava ette 4-st toolist ja lauast koosneva barrikaadi. Probleem tekkis alles siis, kui tekkis vajadus külastada kemmergut. Tuba, milles ööbisin oli mõeldud 6-le inimesele(suurim majas).

Mingi kella 3-4 ajal hakkasid inimesed ära kustuma ja pidu pmst lõppes(keegi oleks pidanud mingid kõlarid ka kaasa vedama!!!). Sääski polnud nii palju kui ma kartsin. See-eest, otsustasid need elajad mind rünnata une pealt. Seega puhtalt enesekaitseks üritasin vältida und. Siiski lõpuks tegime Siimuga sellise triki, et piserdasime oma(enda ja mitte üksteise) kehad BROS-iga üle(sääsetõrje, mis vist isegi tõrjus sääski, erinevalt OFF-ist). Igatahes, see lasi rahus magama jääda(lõpuks...).

Teine päev möödus pmst Haapsalus, kus tegelikult peale nende suure lossi midagi vaadata ei ole. Siiski, näidati meile igasugust sodi ligi 4 tundi. Siis väike ranna trip ja algas pikk ja kannatusterohke(jällegi mugavuste poolest) tagasisõit.

Ootan, et rahvas lükkaks pildid netti üles, et saaksin oma rõõmu ja seiklusi ka siin jagada, aga seni peab piisama kirjeldustest.

Pildid: Coming Soon.

kolmapäev, 8. juuni 2011

Elektrilne kärbse(sääse) piits.

Soetasime ka endale sellise asja. Kesse tark oli, kes rääkis, et see ei tohiks inimesele väga viga teha?!?! Kui mina igatahes seda proovisin enda peal(ei suutnud leida ühtegi lendurit majas), oli küll saadud elektrilöök päris korralik. Kõrvetas raisk mu sõrme ära. Siiski, sain kogemuse võrra rikkamaks. ÄRA TOPI OMA SÕRME KUHUGI, KUST ON KINDEL, ET SAAD SURAKA!

Homme ootab ees väikene klassireis kuhugi. Ma ütlen kuhugi, kuna ma ei kujuta ette kus meie sihtkoha asub(ma kaotasin informatiivse lehekese ka ära).

Spreisin akna välisküle sääsetõrjega üle, et saaksin akent lahti hoida. Siis avastasin, et kõik hapnik, mis sealt aknast tuleb, haiseb selle sodi järele ja ma olin sunnitud akna sulgema.

Ostsin homseks ligi meetrise juustusaia(natukene liialdan), mille pidin mitut eri moodi kokku keerama/rullima/voltima, et see rolleri kasti ära mahuks.

Käisin ka täna batuudis(sorri, et sind kaasa ei kutsunud) ja nikastasin enda kale ära(jälle). Nüüd ma enam vasakule vaadata ei saa. Muidu saan hakkama, kuna ma teen suht kõike parema käega ja pean seega paremale vaatama, aga linnas liigeldes, pean küll lihtsalt arvama, kas auto tuleb v mitte.

Leidsin oma öölaulupeo lauliku üles ja üritan seda põrnitsedes ideid ammutada, et oleks midagi veel öelda, aga siiamaani vaatab see laulik mulle sama tühja pilguga otsa.

teisipäev, 7. juuni 2011

Tahtsin mainida ka seda, et ma olen enam-vähem selle piltide lisamise ka käppa saanud ja et edaspidi üritan neid ikka igal võimalusel lisada. Kui on m

ida lisada.

Hoian siis telefoni ligi.

Tahtsin selle kõik pealkirja ära mahutada, aga selgus, et seal eksisteerib mingisugune kuri joon(ehk limiit), mida ma ka parima tahtmise korral ületada ei suuda.

ON SUVI MADAFAKAA...

Tegelikult on juba ammu suvi, aga ma polnud vee sellist peakirja kasutanud(vist).

Igatahes, tänane mata arvestus oli minu jaoks kõige lebom(tahtsin kasutada "lebo" ülivõrret ilma kõigeta, aga "leboim" ei tundunud väga hääldatav). Point on, et ma oskasin seda.

Homme ootab ees suur ja kuri kirjanduse arvestus, millest ma ei oota absoluutselt midagi. Ses mõttes, et see on nagu liiga kerge, et seda arvestuseks kutsuda.

Täna ma käisin koolis, trennis, poes, õues ja maal(siiamaani), kus püüdsin käsitsi kala. Kuldkalu, kelle vett oli vaja vahetada ja kelle ma ämbrisse evakueerisin.

pühapäev, 5. juuni 2011

LISA


Mõtlesin, et annan teada, et tegin väikese failikese, kuhu kirjutan ideed, millest siin blogis rääkida. Kui on soovitusi, siis andke teada. Rõõmuga analüüsin siin lugejate probleeme/asju.

Et ärge häbenege!


Põlenud...

...on mu selg. Selle postituse kirjutamise ajal olen väsinud, söömata, magamata ja mul on peavalu.

Igatahes käisin nädalavahetusel elvas. Seal oli mingi Verevi ranna avamispidu vms.


Bussijaamas(Tartu poolses otsas) oli mingi magav kutt, kelle tegevus(või hais) häiris kaaskodanikke. Tuli Tasku turvamees, vaatas, raputas pead ja läks abiväge tooma. Natukene hiljem siis jõudis kohale G4S auto, kust väljusid kaks mundris kutti. Üks läks magaja juurde, ja otsustas, et kõige õigem viis teda äratada oleks talle jalaga panna. Mõeldud, tehtud. Igatahes see unine härra oli üsnagi vintske sell ja ei teinud väljagi. Lõpuks siiski hakkas vaikselt liigutama ja kui mu buss lõpuks kohale jõudis oli kutt juba istukil.


Mingid kutid jalutasid ette, ja rikkusid pildi ära, mida ma märkasin alles õhtul, kui päike enam mu telefoni ekraani ei soojendanud.

Muidu sai seal Elva kandis kõvasti jalkat taotud ja sellest ma sain ka oma päevituse, mis nii jubedalt valutab. Veel võin lisada, et need kuradi loomad(ma räägin nendest, kes lendavad ja hammustavad) ajavad mind ikka äärmiselt marru juba. Iga rakukene minus soovib, et nad poleks kunagi koorunud seal põrgupõhjas või kust iganes nad tulid.

Käisin trennis ka ära.