teisipäev, 31. mai 2011

Hirminud siamikass.



Kadus siamikass, emane, võib olla hirminud. välimus: musta värvi nägu, kõrvad, saba ja käppade alumine pool, sinised silmad.

igatahes, kui keegi näeb emast siamikassi, kellel on käppade alumised pooled(tuntud ka kui tallaalused), siis helistage kiiremas korras politseisse, sest räägitakse, et elukas võib olla relvastatud ja ohtlik. Viimati nähtud Tammelinna/Veeriku piirkonnas. Inimesed Beware!

Jõmmis proovisin treenida oma trapetsit(mingi lihas kaela ja õla vahel) 130kg-se kangiga(umbes 2 Joonast või SI-ühikutes 2.6 Brändonit). Pidin käed kangi külge siduma, kuna seda lihtsalt käes hoida oli ikka natukene liig mis liig(110 vb suudan hoida).

Ilm on täna nii ilus, et ka parima tahtmise juures ei saa õues olla. Aju kipub keema minema lihtsalt.

Füsa arvestus oli võrdlemisi kerge. Hinne ilmselt sõlutb sellest, kui hästi keegi oli kodus(vahetunnis) ennast ette valmistanud selleks. Minu ettevalmistus oli umbes 4x5 cm.

Geo eksam läheneb, et kui keegi on huvitatud, siis neljapäeval(vaba päev enne eksamit) oleks minek batuuti. Kui on huvi kontakteeruge minuga.

esmaspäev, 30. mai 2011

Death by Walter.

Igastahes täna esimesel pikal vahetunnil, käisime kambaga härra Tõnissoni kuju juures istumas. Mingil hetkel käis üsnagi kuuldav pauk otse selja taga. Pöörasime ümber kõik ähmi täis ja seal polnud absoluutselt mitte kedagi...

Siis leidsime maast Walteri killud. Oli väike pudelike kas kuskilt üle müüri visatud või kukkus puu otsast tuulega..go figure... Kukkus see igatahes vb 1-2m mu kukla taha, et ega palju puudu ei jäänud. Oleks näinud seda kukkumas, oleks vb elu silme eest läbi käinud ja oleksin saanud vb mõned toredad mälestused uuesti läbi elada.

Uurisime ümbrust ja kedagi ei paistnud. Seega on minu isiklik arvamus, et keegi viskas mind pudeliga ja põgenes teleporteerudes sündmuspaigalt.

Homme ootab füsa arvestus. Ega väga ei muretse, asi ikka õpitud ;) aga no eelmine kord oli ja ja tulemus oli ikka 3.

Midagi oli veel nädalavahetuse kohta, mida ma tahtsain siin jagada, aga ei ole meeles, mis see täpselt oli.

Aga ükskord algab aega,
mil ma tulen mootorsaega.
Läbi Kadrioru pargi,
lõikan kada tarvis hargi.

Polnud minu mõeldud(tunnista, et sa arvasid, et minu riim...), on lihtsalt tore laul, mida ma viimasel ajal ei saa oma peast välja. Olen sunnitud seda ümisema(laulan viimasel ajal ka "turvameest"), aga ma üritan ennast parandada.

No näed. Mitte midagi huvitavat ei olnud kirjutada, aga kae kui pika teksti ma siia kokku sain. vapsjee romaan juba. Keegi võiks pakkuda see sodi kõik raamatusse kirjutada, saaks selle treffner-ülikooli-rikkaks plaaniga juba varem alustada.

laupäev, 28. mai 2011

pealkiri pole oluline atm.

tahtsin teada anda, et ma panin ka kella õigeks. Kui postitan, siis nüüd on sel ka kellaaeg millel on ka tähendus.

Kodujuust...

....mitte, et see nagu teemasse läheks, aga see on lihtsalt pealkiri.

Igatahes täna töötasin maal auto kallal. Vahetasin filterid, õli jams.Lõpputlemus nägi välja umbes selline:

Pärast käisin ka see hooaeg esimest korda skeidis(ärge muretsega, ma ei kukkunud. Või vähemalt ei kukkunud nii, et arme jääks. Sinikaid ikka jääb...). Oli tore üle pika aja sinna toredasse kohta tagasi minna. Tänane sõit oli kuidagi kesine, midagi nagu väga ei õnnestunud.

Praegu valmistun Jalkat vaatama. 21 minutit mänguni :) olen manu poolt. Kui ei meeldi, siis jätke enda teada. Ostsin poest erinevaid suupisteid ka, et mäng nagu meeldivam oleks.

Aga ma arvan, et tänaseks aitab blogimisest.

Ahjaa, ma sain just praegu esimest korda täna tõeliselt ISUTDA.(nagu praegu, tänase päeva jooksul, mitte nagu minu elu jooksul. <- lihtsalt torkas pähe. Jalad on ka tänulikud.

reede, 27. mai 2011

Kihulased peavad surema!

Täna oli trenn(tennis) esimest korda sel hooajal õues. Ilm oli üsnagi kena, päike polnu silmas ja väga palav polnud ka. Aga!!! seal olid need väikesed kärbsed. Need sellised pisikesed ja mustad, kes hammustavad(äärmiselt valusasti). Nagu tõsiselt, need kutid hammustasid jalast tüki välja ja kui nad mõrvada, ei lasnud ka jalakarvadest ka lahti.... Igatahes ma kuulutan neile sõja!

Geo proovikas oli üsnagi lebo. Midagi keerulist ei olnud ja tundub, et kui eksam on sarnane, on 85+ üsnagi mõeldav tulemus.

Tänane kirjutis jääb kuidagi lühikeseks, aga kui õhtul kodus olen siis vast lisan midagi juurde.

Piish!

neljapäev, 26. mai 2011

Koraan ja Piibel....

... on raamatud.

Igatahes on mul homme geograafia proovieksam. Plaanid õppida olid suured, aga pean mainima, et enda silmis kukkusin selles läbi. Siiski, kulutasin terve tunni, nikerdades mingit mägede/jõgede jms kaarti, mida, nagu selgus, vaja ilmselt ei lähe.

Siiski oli see tunnike üsnagi produktiivne. Sain need ise enam-vähem selgeks.

Homme ka keemias töö. Pean vähemalt 3 saama siis saan perioodi 4 kokku. Keemias on küll väikene areng toimunud. Tammes oli üsnagi puhas 5, tulin treffi, oli vaevu 3-.

Vaba aega pole väga olnud, aga kui tekib, kasutan selle ära ;) selles süüdistan lähenevat geo eksamit, mida ma nii intensiivselt PLAANIN õppida, et muuks aega ei jää. Siiski, siiamaani on mu õpik jäänud puutumatuks.

Füsa praxi sain 4. See oli meeldiv üllatus, kuna see hinne tuleb aasta lõpus nii, et vahepeal mingit tagasisidet/hindeid pole. Muidugi Reemann hindab ka kasutades Jõudu ja kõhutunnet.

Tuli ka meelde, kui pühapäeval(ma vähemalt arvan, et oli pühapäev) jõmmis oli mingi uus kutt. Sellin tore umbes 50-aastane noormees. Kutti oli üsnagi huvitav jälgida, kuna ta alatasa plaksutas ja tegi erinevaid häälitsusi, mis meenutasid hirmsas agoonias (lend)oravat.

Aga võtke kõik teadmiseks, et nädalavahetus on tulemas ja kui tahate mind kuhugi kutsuda, siis palun. Ärge jumala pärast tehke seda! muidu on kohe kiusatus...

KÕIK

ahjaa, ma sõin just õuna ka.

esmaspäev, 23. mai 2011

Käisin just rattaga sõitmas....

ja pole vaja muretseda ma ei kukkunud. vnoh kukkusin, aga mitte nii tõsiselt, et midagi katki oleks.

Geograafia eksam läheneb ja idee õppimiseks ei soovi mu peast lahkuda. Eks näeb kas ja kuidas seda ravida saab.

Hetkel mängin magnetitega. Panin ka cv keskusesse töökuulutuse. Kui keegi pakub 17-aastasele noormehele suveks tööd Tartu piirkonnas, siis palun andke teada. Tööd ei pea jätkuma terveks suveks. Kui mingit pakkumist ei laeku, hakkan maal mingit paati remontima, et see sis maha ärida kellelegi.

Ilm oli täna vahelduva pilvisusega väikese äikesetormiga(vähemalt müristas, kui tunnis Pakistani mainiti). Peaaegu läksin täna skeiti(esimest korda sel hooajal), aga suutsin ennast veenda, et ma tõesti olen väsinud ja ei viitsi. Nüüd käin pesus ja vaatan Game of Thrones 6 osa ära. Loodan, et hooajas pole ainult 6 osa(nagu The Walking Deadis). Muidu ma olen tiba pettunud, aga eks näeb, kas järgmine nädal tuleb uus osa välja või mitte.

laupäev, 21. mai 2011

Ummmmm...

Nii. Ma olen natukene pettunud meie kullakallis Jeesukeses. Pidi ta ju tulema ja maailmale otsa peale tegema pmst, aga mina igatahes kella 6-st maavärinat ei tundnud, seega olen sunnitud järeldama, et ta kas on jäänud nõrgaks, või lihtsalt ei viitsinud tulla.

Ei mõnes mõttes on tore, et maailm alles on, aga siiski. Ennustaja pani juba teist korda kuupäevaga puusse(kahju hakkab kutist). Nagu öeldakse, kolm on kohtu seadus, et järgmine kord vb näkkab ka tal.

Igatahes käisin kinos Karbimere Piraate vaatamas(3D) ja pean tõdema, et film oli awesome, aga midagi jäi nagu vajaka.

Praegu söön kodujuustu, mille karbil oli säilivusajaks märgitud 2105 ja mõlgutan mõtteid, mis oli, on, oleks olnud ja tuleb.

Mõtlen, et võtta sõna sulgpallist, aga mõtteid on nii palju, et ma ei saaks sellega täna ühelepoole. Idee tuli ajakirja "Tennis" kaanelt, kus artikkel, kuidas saada olümpiale. Kui keegi meelde selle tuletab siis kirjutan sellest järgmine kord pikemalt.

Oodates maailmalõppu...


ja ongi käes...

Täna 21.mail 2011 on oodata maailmalõppu, mille toob kaasa ulatuslik maavärin, mis liigub ümber maakera, jõudes igale poole kohaliku aja järgi kell 6 õhtul.

Seda väidab keegi 89-aastane Harold, kes on ligi 70 aastat Piiblit uurinud ja välja kalkuleerinud, et Täna on Kuningas Jeesuse teine tulemine. Sellega siis võtab Jeesus umbes 200mln tõsimeelset kristlast endaga taevasse, aga ülejäänud osa elanikest jääb Maale veel 5ks kuuks "piinlema"??

Meie, ilmselt ka teie, jääte siis veel natukeseks ajaks siia ja me lähme kõik koos 21. oktoobril põrgusse...

Samas kutt ootas maailmalõppu ka 6. septembril 1994. aastal, aga ennäe imett siin me veel oleme, oodates täpselt sama asja.

Mina oma asju veel pakkinud ei ole, kuna on veel plaan 5 kuud siin veeta. Õnneks on suvi tulemas, sest kui see 5 kuud oleks kooliajal, tuleks valida, kas usud seda kutti ja quitid kooli ära või ei usu teda ja käid koolis. Vale valiku korral oleks kaotatud ajast/tulevikust kahju.


kolmapäev, 18. mai 2011

Lihtsustamisvalemid...

...on homod.

Homme koolis Mata praxis tervet aastat hõlmav töö. Hmmm... loodan, et ta ei küsi midagi mida ma ei tea(et töö jääb ära). Venes pidi olema mingi pool tunnikest iseseisvat tööd hindele... Inkas sõnade peale töö(pole veel näinud neid sõnu) + mul veel inkas home reading, ehk pean jutustama umbes 350 sõna raamatust(tuleb impro) + 10 lk soravat lugemist(pole probleem) ja ka tõlkimist(vb isegi tekib probleeme)

Igatahes õppimise asemel käisin rattaga sõitmas, aga mitte enne seda, kui olin filmi tirima pannud, et oleks hea peale sõitu vaadata.(film on limitless). Tegin ka paar klõpsu oma kaameraga ja midagi läks feissi üles ka. enjoy.

Ja tahaks tänada ka mingit Pingy saiti tasuta reklaami eest. Suunasid mulle siia päris palju rahvast. Enamus olid mingid USA ja Saksa rahvad, aga siiski...

teisipäev, 17. mai 2011

Jamh mul oli pealkiri valmis mõldud, aga ema tuli siia, et mingi kiri ära saata ja ma panin selle akna kinni, kaotades kogu oma töö ja vaeva....

...aga see-eest kiri sai saadetud.

Käisin täna üle pika aja trennis. Viimati käisin reedel, seega minu jaoks on suur vahe sees olnud. Siiski...

Sinna minek oli juba paras seiklus. Mõtlesin, et ei hakka rolleriga minema kuna lubas vihma(taevas lubas mitte ilmateade). Seega läksin bussiga. 8 mis tavaliselt viib mind Arena ette pmst, see kord ei viinud.

Täna olid mingid õppused politseil ja sõduritel ja tuletõrjel ja mingitel kuttidel, kes töötavad rongidega(ei tea ametinimesid). Igatahes...

Buss pööras natukene varem ära kui oleks pidanud(veeriku selveri juurest läks üle raudtee) ja ma sattusin segadusse. Bussijuht küll mainis midagi, aga mul olid klapid peas kuulasin vist Kerli - Army of Love(jaja ma tean...). igatahes ma sõitsin rõõmsasti teisele poole raudteed(Betooni ülesõit), lootes sealt trenni pääseda, aga mingi tore sõdur takistas mind. Aga ma ei süüdista teda, kuna tema seljataga oli aed ja selle taga rong, mis oli vahuga üle pritsitud(nagu wtf milleks see). Igatahes istusin esimese bussi peale, mis läks vastassuunas (20) ja sõitsin Taara puiesteele. Sealt ma läksin jala edasi(või tagasi, kuidas võtta...).

Igatahes kestis minu teekond trenni tavalise 10min asemel ligi tund aega... Soojenduse jätsin vahele ja tavalise teisipäevase jalatrenni asemel tegin hoopis pühapäevase rind-biitseps-kõht trenni. Seda ka sellel eesmärgil, et kuna homme(kolmapäeval) on 1km jooks hindele, ei viitsinuud ma on jalgu ära vigastada... Teen seda neljapäeval.

Ja btw ma tulin trennist jala koju. Ligi 3km kõndisin üsnagi korraliku vihmaga......Haigelt mõnus oli(nagu ausalt mõnus, mitte sarkasmiga). Pärast olin muidugi tsipa niiske, peale ~24min vihmast jalutust, aga ma ei kurda senikaua kuni ma mingit haigust külge ei saa :D

Pmst kokkuvõtteks ütlen et ma olen nende rongimeeste peale kergeltöeldes ärritunud, aga vihm oli tore.

esmaspäev, 16. mai 2011

Zewa Softis...

on hea roheline mentooliga tatilapp.

Makaronid on maitsavad.

Mul on eesti keele valemitega vene keele vihik laual.

ja mõned pesemata nõud.

Tegelt koristan tuba ja plaanin neist kohe lahti saada. Toa koristamisel on kindel eesmärk ja mitte ainult see, et ema mul une pealt kõri läbi ei lõikaks ;)

Matemaatika tegin ära niipalju kui oskasin, et siis mitte väga palju. Tirisin Game of Thrones 5nda osa, panin mälupulgale ka, et klassivennale homme anda.

Vene keele jutt on juba ammu(eile) valmis ja nüüd plaanin selle korra(või paar) läbi lugeda.

Kirjandi ma sain 3. Suht kehva(vaadate vaid kuis mu mõte lendab) pmst stiilivigade pärast. misiganes need ka poleks.

trennis ma eile ega täna ei käinud. ei tea mis mul viga on. Homme pean kindlasti minema, muidu kaob se rütm ära.

ja nüüd liigun arvutist eemale ja lõpetan koristamise. Raisk*(if you know what I mean)

pühapäev, 15. mai 2011

Little things that Piss me off!

ummmm... Fast five oli tore. Aegajalt olid seal üllatavalt head killud. Story oli ka hea, aga mingit racingut oleks võinud tiba rohkem olla(ikkagi Fast and Furious). Dwayne johnson(the Rock) oli ka seal päris huvitav. Kutil biitseps jäme nagu tammepuu ja kaklse vin dieseliga, kes muidu ka üsnagi turske kutt aga "kivi" kõrval oli ikka päris poisike.

Tänane päev möödus pmst magades. ja ma lugesin Hamleti ka enam-vähem läbi. Ei olnud huvitav ja ei taha seda enam näha ka. Lõppes nagu sheikspiiri teos ikka - kõik peategelased said surma. vähemalt romeo ja julia lõppes nii. teisi teoseid ma ei tea.

Mõtlesin, et kirjutan siia mingi hea teema täna ja siis pikalt ja laialt arutlen selle üle. Teemaks valisin bin ladeni surma, kuna ma magasin õige hetke maha, peans eda siin praegu tagant järele tegema.

Hommiku, kui seda kuulsin, tundus see üsnagi sürreaalne. Ma ei hakka teile valetama, aga sis ma emaga high five'sin ja sõin kausitäie mannaputru õunamoosiga(maasikamoos oli otsas). Siis oli paar päeva pikk arutel erinevatel sellega seotud teemadel, näiteks kas on normaalne emaga high five'da teise inimolendi surma puhul?

Räägitakse, et ameeriklased pidid üritama osamat elusalt kinni võtta, aga ilmselgelt nad ebaõnnestusid selles. Rünnakus hukkus 5 inimest, 4 olid terroristid ja üks oli naine keda terrod kasutasid inim kilbina?! nagu wtf?!(see on nagu kohutav "wtf").

Vabandan, et ei ole nii osav, et siinkohal rääkida mõrva moraalsest küljest(lihtsalt isiklikud kogemused puuduvad).

Enda arvamusest niipalju, et ma tean, et ma ei tohiks olla õnnelik teise inimese surma puhul, aga see ei muuda fakti, et ma olen. Vb see tähendab, et ma olen natukene tõbras, aga c'mon osama oli ka.

reede, 13. mai 2011

I'm Back

ütlen niipalju, et kuna blogger oli maas, läksid mul täna head ideed raisku. tahtsin siia enne midagi kirjutada, aga nüüd seda mul enam peas pole. Homseks üritan mingi kamba kokku ajada ja kinno Fast Five minna vaatama. Ilmselt kell 19:45 et Annelinna rahvas ka elusalt koju jõuaks. Kui seda loed oled ka oodatud.

kolmapäev, 11. mai 2011

On the Road again.

Nii, pmst sain oma ratta jupid kätte. Käisin maal ja kruvisin need külge ka. pool tundi mässasin sellega, et vana draiverit lahti saada. haamriga ei saanud, torutangidega ka ei saanud, lõpuks siis kruutsangide ja toore jõu koosmõjul sain selle lahti.

Käisin kohe proovisõidul ka. Vasak käsi küünarnukist randmeni valus. Ei tea ja ei tahagi teada kuidas see juhtus.

Keemia töö sain 4. nagu wtf ma polgi keemias oma peaga sellist hinnet saanud :D olen rahul.

Väike fakt: Olen täna 4 korda dussi all käinud. Mul katusega "s" ei tööta. ausõna.

Ostsin üle pika aja ka krõpsu. Maitsev oli.

Täna siin jutt nagu ei lippa, peab kohe punnima, et siia mõned read kirja saada.

Kirjutasin ka kirjandi täna. Teemat ja juttu ei mäleta mingu huinjaa oli. näed, juttu ei tule rohkem lihtsalt.

Kuuli viskasin 9.50m kuul oli 5kg ja pean mainima et ise ma rahul pole. 5-piir oli 8m aga 5+ oli 10, seega pean järgmine nädal vb uuesti proovima.


Ja btw mul on praegu toas sääsk, et ma olen tiba tige. 20min juba üritan seda pininat vaigistada. Raisk!

esmaspäev, 9. mai 2011

FAAAKKK

Kurat selline judin käis läbi. Viskas mingi error 503-e ette, et ei saa seda postitada. Panin bäkki ja KÕIK oli kadunud. Ma nagu nägin nii palju vaeva selle postiga, kui selline romaan oleks kaduma läinud, oleks asi ikka väga kurjasti. Siiski õnnestus mul seda ühe "forward" ja Refreshiga ravida.

SIUH!

Jack Sparrow - TheLonelyIsland

joujou,. Blogi on viimasel ajal üsnagi soiku jäänud. On olnud nii kiire, et pole saanud väga mõtteid koguda.

Alustan sellest, et reedel võtsin ISE endal niidid näost välja. Kooliarst ei tahtnud/julgenud ja ma ei viitsinud perearsti juurde aega panna, muidu saaksin neist alles homme lahti. Ega see asi nii hull ei olnudki. Kääride ja pinsettidega peegli ees tegutsesin. Nende paigaldamine oli märgatavalt valusam kui eemaldamine.

Nädalavahetus oli tore. Mainiksin siinkohal ära, et käisin rattaga sõitmas..... ja crashisin TÄPSELT sama moodi nagu siis, kui näo ära rikkusin. A seekord oli õnnelik juhus, et olin muru peal ja hoog oli tiba väiksem. Kui ratas oli enne tsipa perses, siis nüüd on full perses, nii, etenam sõita ei kannata. Aga pole viga, kuna täna andsin Mysticusse tellimuse sisse ja kirjas on, et 1-2 tööpäeva tuleb pakk. Tulevad alles pikad päevad.

Käisin täna üle pika aja jooksmas. Tore oli. Tervitused Kevinile.

Täna oli keemias ja kirjanduses tööd. Keemia läks üsnagi hästi, nagu wtf ise ka imestasin. Kirjadnuse töö(näen, et sõnas on viga, aga ei suuda seda tuvastada) oli, nagu ikka Saloga(kes käib muidu minuga koos jõmmis - lol), veidikene improvisatsiooni ja muidu tiimitöö.

Ja siis sellest viimasest rattasõidust ma pääsesin armideta, aga mitte päris vigastamatult. Vasak õlg ja vasaku käe pöial(mis on minu lemmikuselt teine pöial) on üsnagi valusad st. neid ei saa liigutada teatud nurkade all.

Ja tirisin just iTunesi update ära. Tingimusi ei lugenud, loodan, et asi pole nii hull nagu South Parki uues osas, kus selle pärast loodi HumancentiPad(lükka googlesse Humancentipede ja saa teada).

Aga ma arvan, et nüüd aitab tänaseks. Luban, et ÜRITAN siia sagedamini postidata(ei tähenda, et postitan).

PS. Loodan, et teatud inimene(sed) ikka loevad seda, muidu on ju kõik ilma asjata.

pühapäev, 1. mai 2011

The way I am.

Nonii

pole siia nüüd paar päeva midagi kirjutanud. Aga samas kuna ma väga väljas ei julge veel käia siis pole ka suurt midagi juhtunud.

Eile aitasin maal kardulat maha panna. Polnud just väga põnev, aga enne jäegmist aastat see mind enam ei vaeva. Samuti käisin eile Elva kandis. Tuttavatega väike jaanituli(tegelikult oli jube suur). Tahaks öelda, et hüppasin isegi üle lõkke, aga see oleks olnud äärmiselt keeruline isegi kogenud poola teivashüppajal.

Crashist siis niipalju, et paistetus on põhimõtteliselt läinud(näen jälle mõlema silmaga), õlg on siiamaani marraskil ja valus isegi kui MÕTLEN selle liigutamisele, olen ka hakanud vaikselt koorikuid eemaldama, aga nad raisad muudkui kasvavad tagasi. Nägu on juba üsnagi äratuntav(kui vaadata ainult paremat poolt, oli varem ka), aga vahel tuleb ikka mingi peavalu moodi asi kallale(süüdistan seda matsu).

Ühtlasi oli mul nii igav, et lugesin Tristani ja Isolde läbi. Beowulfiga ma piirdusin filmiga. Ees ootab mind Hamlet, eks näeb mis sellega juhtub. Homme lähen kooli, eks näeb, kes ja millist tähelepanu mulle pööravad.

vsjo.