esmaspäev, 9. mai 2011

Jack Sparrow - TheLonelyIsland

joujou,. Blogi on viimasel ajal üsnagi soiku jäänud. On olnud nii kiire, et pole saanud väga mõtteid koguda.

Alustan sellest, et reedel võtsin ISE endal niidid näost välja. Kooliarst ei tahtnud/julgenud ja ma ei viitsinud perearsti juurde aega panna, muidu saaksin neist alles homme lahti. Ega see asi nii hull ei olnudki. Kääride ja pinsettidega peegli ees tegutsesin. Nende paigaldamine oli märgatavalt valusam kui eemaldamine.

Nädalavahetus oli tore. Mainiksin siinkohal ära, et käisin rattaga sõitmas..... ja crashisin TÄPSELT sama moodi nagu siis, kui näo ära rikkusin. A seekord oli õnnelik juhus, et olin muru peal ja hoog oli tiba väiksem. Kui ratas oli enne tsipa perses, siis nüüd on full perses, nii, etenam sõita ei kannata. Aga pole viga, kuna täna andsin Mysticusse tellimuse sisse ja kirjas on, et 1-2 tööpäeva tuleb pakk. Tulevad alles pikad päevad.

Käisin täna üle pika aja jooksmas. Tore oli. Tervitused Kevinile.

Täna oli keemias ja kirjanduses tööd. Keemia läks üsnagi hästi, nagu wtf ise ka imestasin. Kirjadnuse töö(näen, et sõnas on viga, aga ei suuda seda tuvastada) oli, nagu ikka Saloga(kes käib muidu minuga koos jõmmis - lol), veidikene improvisatsiooni ja muidu tiimitöö.

Ja siis sellest viimasest rattasõidust ma pääsesin armideta, aga mitte päris vigastamatult. Vasak õlg ja vasaku käe pöial(mis on minu lemmikuselt teine pöial) on üsnagi valusad st. neid ei saa liigutada teatud nurkade all.

Ja tirisin just iTunesi update ära. Tingimusi ei lugenud, loodan, et asi pole nii hull nagu South Parki uues osas, kus selle pärast loodi HumancentiPad(lükka googlesse Humancentipede ja saa teada).

Aga ma arvan, et nüüd aitab tänaseks. Luban, et ÜRITAN siia sagedamini postidata(ei tähenda, et postitan).

PS. Loodan, et teatud inimene(sed) ikka loevad seda, muidu on ju kõik ilma asjata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar