kolmapäev, 28. september 2011

Sinus voolab jõgi... ?

Üldiselt polnud plaan täna siia midagi juurde lisada, aga kuna on ikka üsna igav praegu ja ootan, et film ära tiriks, siis mõtlesin, et teen ka midagi kasulikku.

Film on Green Lantern. Dvdrip tuli torrentz.net-i andmetel 5 päeva tagasi välja, et tegemist on üsnagi uue filmiga. Eestis see kinno mingil põhjusel pole jõudnud. Jutud liiguvad, et filmikompanii keelustas selle näitamise Eestis. Ei tea, kui usaldusväärsed need allikad on, aga ripi netti jõudmisega läks küll natukene liiga kaua. Nüüd ma igatahes vaatan ta ära ja need kinovennad ei saa selle kohta midagi teha(peale minu trahvimise või vangi saatmise).

Täna oli pallivise. Viskasin 51m olen ise rahul. Jalg ikka valus, et jooksmisest ei tulnud väga midagi välja. Mates ka töö. Too suht õnnestus.

Mõtlen, et ei saa ikka päris nii iga päev kirjutada. Jutt tuleb nagu liiga lühike. See eelmine jutukene oli päris norm, aga see on juba lihtsalt häbiväärne...

Lisan siis ühe pildi, mille tegin MAXIMA reklaamist. Pakuvad seal mulle müüa Juhtmevabalkeel-Imajaama. Et vaadake, mis te sellest ise arvate...

teisipäev, 27. september 2011

It Will Rain.

Ja jälle on möödunud paar päeva minu viimasest kirjutisest. Koolinädal on olnud üsnagi kiire, võrreldes eelmiste nädalatega. Täna nagu selgus oli mul kirjand. Lootsin küll kirjanduse tunnis vene keelt õppida, aga sellest väga midagi välja ei tulnud. Kirjandi kirjutasin teemal Internet - Sõber või Vaenlane. Täpselt ei viitsi kirjutada, mis mõtteid ma sinna panin, aga ütleme, et selline tavaline bs. On hea, on halb jne.

Vene keele kohta võin head öelda ainult seda, et seda polnud täna topelttund. Õpetaja oli avastanud minu ja klassivenna töös "kahtlaselt" sarnaseid vigu, seega ilma pikema arutluseta saime mõlemad kahed. Mingil põhjusel on mulle mulje jäänud, et Ljubovi tunded minu vastu pole just kõige soojemad. Ja minul oli täna veel plaan talt uurida, kas me ka laulame... Järgmine kord kui ma seda küsin, ta kõige tõenäolisemalt pussitab mind, seega proovin perioodi lõpuni madalat profiili hoida.

Eile oli hoki. Mäng oli väga kena. Polnud suures ülekaalus vilistlased seekord ja 11ndikke oli ikka parajalt palju. Mingil ajal siiski raiusin oma säärega vastu kellelgi põlve(ma igatahes arvan, et see oli põlv. Kuskil seal piirkonnas oli.), seetõttu ma terve eilse õhtu ja tänase päeva lonkasin. Ja mitte lihtsalt lonkasin, vaid jalg tegi igal sammul valu. Homme pallivise, et vaatab mis juhtub. Jalg seda takistada ei tohiks, aga samas saaks selle ettekäändel koju magama minna..

Tuunisin veel väheke blogi välimust ja praeguseks olen sellega täitsa rahul, et kui teile ei meeldi, siis ma soovin teile igavesi kannatusi ja piinu ja kõike muud koledat.

Rasket ja keerulist elu soovides,
ploomk.blogspot.com peatoimetaja.

pühapäev, 25. september 2011

Du Hast!!

Ei ole praegu suuteline siia väga läbimõeldud teksti kirjutama, kuna olen üksi kodus ja Pussy ja Du Hast siin kordamööda karjuvad kõrva.

Muidu on nii, et tänane trenn oli üks suur õnnestumine. Surusin kõik 5 seeriat kenasti ära. Nagu täielikult ilma Kevini abita(ta küll julgestas). Aga pmst järgmine nädal increasin raskusi ja vaatab edasi. Loodan, et see on see kreatiini mõju, mis nüüd tunda annab. Olen ka 2 nädalaga 2kg juurde võtnud, et see peab ka midagi (head)tähendama.

Eile oli Matthiase juures "väikene istumine", nagu ta oma blogis(www.matukene.blogspot.com) kirjutas. Jama oli see, et ta kirjutas sellest ENNE pidu, mis tähendas, et väikene istumine polnudki nii väike. Samas ega see väga üle käte ka ei kasvanud.
Hommikul avastasin mingid kahtlased poriplekid pükstelt, mis said küll tekkida ainult öisest mäkitiirust(võtsin üle pika aja hamburgerit, mitte juustukat).

Ja siis võin veel siia kirjutada oma muljeid retsist.
Mulle meeldis.
Kaasa ma siiski ei viitsinud joosta(käisin trennis instead). Aga õhtul läksime mingi karjaga tagasi kooli. Tantsud olid normid. B tants nägi täitsa tantsu moodi välja. Muude klasside puhul ma midagi mainimisväärest ei märganud.
Riidekett aga oli hoopis teine tera. Poolpaljad kenad(ma mõtlen emaseid) rebased lasid koridorides ringi ja puha. Aga ega rebased polnud ainsad kenad tüdrukud seal. Oli ka vanemaid ;)

Selgus, et vene keeles homme jutustamine. Seega sain annaabist mingi jutu(ÄRGE SEDA SIIS VÕTKE, MUIDU ASI TIBA KAHTLANE!!!). Paps ütles, et peaks umbes õige kah olema, et sellest mulle piisab.

Disainisin enda blogi ka natukene ümber(mul oli tõesti igav) ja tulemusega jäin ise täitsa rahule. On plaanis sinna üles äärde ka mingi selline piklik pilt nikerdada, aga pole veel ideed. Seega las olla praegune look. Panin FB badge ka siia :D Tükk aega jamasin, et leida koht, kus seda teha saab. See pani mõtlema, et on uut display pici ka vaja, aga praegu mul piltidega endast üsnagi kitsas käes, et ka see peab ootama. Kui on HÄID ideid blogi välimuse kohta, siis andke teada, kui on niisma ideid, siis palun jätke need enda teada.

Paa-pa-para-para-pap-paa!

neljapäev, 22. september 2011

Konn

Juba paar päeva olen proovinud siia midagi kirjutada, aga lihtsalt pole midagi erilist pähe tulnud.
Ei näinud mõtet kirjutada siia ka nii, nagu väike roosade trussikutega tüdruk kes blogib nii :
"ää hommik oli nummi sõin pannkooke"
"koolis on kõik rängad bitchid aga margo on nummi"
"Sünnipäevaks ma saan arvatavasti i-padi ja siis ma ei näe nii vaene välja"
vms igatahes.

Täna oli jälle sõidutund. Seekord olin terve poolteist tundi linnas. Läks üsnagi hästi. Sõiduõpetaja mainis, et minu sõidustiil on üsnagi igapäevane. Seega eksamit nii sooritada ei saa. Ka liialt kihutasin jms. Üldiselt ta ütles, et ma sõidan väga hästi ja mul on hea sõidutunnetus, aga liiklusohutus on minu jaoks lihtsalt sõna. Ühtlasi ta ütles ka seda, et mul pole hirmu (H). Aga noh That's how I roll... Peaaegu mõlkisin mingi pargitud mersu ka ära, aga manööverdasin tast nii 5cm-se varuga mööda. Teooriaid on veel 3-4 korda kohal käia ja siis saan teooria eksami ära teha. Sõidutunde on mul alles 21-st 5. Aga poh.

Homme saavad koolis rebased kesta peale. Kutsuti ka mind nendega kaasa jooksma(a klassiga), aga ma otsustasin seekord trenni kasuks, et pärast kooli returnida ja vaadata, kuidas nad tantsivad.

Bussis oli ka üks meelelahutus. Keegi ~170-180 aastane vanamammi luges bussis monoloogi peast. Algul mõtlesin, et ta seal sõbrantsiga räägib, aga kui see teine maha läks, ei peatunud mammi kõne. Täpselt ma aru ei saanud, aga tabasin katkeid nagu jalaga oimukohta, natsid, perse, mina lähen jms. Korra kui tal üks ämber(tal oli neid vähemalt kuus) ümber käis ja eemale veeres, proovis ta paar korda kurjalt köhatada, nagu tahaks ämbrit ähvardusega enda juurde tagasi meelitada. Ta oli jube kurja häälega, et ma isegi ootasin juba, et ämber tagasi perenaise juurde lippab, aga seda ei juhtunud.

Bussipeatuses üks targemat sorti 9 klassi haridusega mees ütles kord nii:
"Ma saan aru, et öösel annab kuu valgust aga miks päeval päike peab paistma... Niigi on valge ju"


pühapäev, 18. september 2011

Pealkirjatu

Alustan sellest, et reedel oli Marise juures üle VÄGA pika aja tagant pidu. Üritus oli võimas(Marise arvates tõenäoliselt liigagi võimas). Aga mulle meeldis. Sain tuttavamaks hunniku rebastega ja ka vanemate inimestega. Minu meelest midagi katki ei läinud, seega on võimalus, et see kordub. Huvitav oli see, et esindatud oli väga palju Kadrisid, Kadisid, üks Kaidi kui ma õigesti mäletan jms.

Oli ka sünnipäev vanaisal ja ühel vanaemal. Mõlemal sõi kõhu kuhjaga täis. Muidu seltskond polnud päris minu maitse. Karjuvad vanainimesed, kes iga 5 minuti tagant tahtsid, et ma püsti tuleks ja näitaksin kas ma olen mingist vanaonust(keda ma suht esimest korda nägin) pikem. Kokku saabi võtta need üritused sõnaga söök.

Valgujoogi joomine edeneb visalt. Peale trenni seda suuremates kogustes alla suruda(ja seda pärast all hoida) on ikka paras challenge. Kreatiiniga on lihtsam. Seda läheb vähem ja kuigi see vees ei lahustu, läheb see pulber veega kenasti alla. Maitset tal ei eksisteeri.


neljapäev, 15. september 2011

How to make ideas real.

Mõtlesin mõtlemisest. Kui on mingi idee, aga pole julgust seda ellu viia, siis sa võid seda lõpmatuseni peas viimistleda. Sul tulevad idee kohta veel eraldi ideed. Lõpuks sa oma peas valid neist parimad välja ja kombineerid need, luues ühe lausa võrratu idee.
Ainus probleem on selles, et tegemist on siiani ainult ideega. Seega on see pmst sama mis niisama fantaseerimine. See pole tõeline, seega pole sellest tegelikult midagi kasu.
Olgu parem siis natukene kehvem idee ja julgus seda ellu viia, kui hea idee, mis iial päevavalgust ei näe.

Kogu sellel jutul oli alguses mingi point ka, aga pika keerutamise käigus läks see mul kahjuks meelest ära.

Sain oma valgu ja kreatiini kätte. Kreatiini purk tundus pildil selline normaalses suuruses, aga kui kätte sain, osutus see ikka räigeks KAHURIKS. See on nagu 5-6 liitrine purk. Ootasin vb sellist 2 liitrist. Aga no eks parem olegi, et jätkub kauemaks. Kreatiinil on ikka selline väike 500g-ne purk, et tundub täitsa nromaalne. Kreatiin on üsnagi maitsetu. Seda tuleb segada vette koos süsivesikutega(mina kasutan glükoosi) ja juua esialgu 3 korda päevas. Hiljem korra päevas. Valk on Cookies and Cream maitseline(paberil). Tegelikkuses maitseb nagu küpsetuspulber. Kuna seda segatakse piimaga, maitseb see jook nagu tainas. Ehk mulle meeldib.

Suutsin vene keele õpetaja enda peale marru ajada. Täna oli tal siiski hea tuju ja ta suutis isegi naeratada kui mulle otsa vaatas.
Klass on ka võtnud nõuks mind mõrvata. Tõmbasin kirjanduses tervele klassile töö kaela. Öeldes, et võiks arutada kohustuslikku kirjandust, mis seekord(usu või ära usu) mul oli loetud.

Andreas puudus, seega ma sain isegi informaatikas tiba targemaks. Tegin ise ruutvõrrandit lahendava programmi ja see TÖÖTAS(mitte küll alguses, aga väikese kalibreerimise järel).

Autokool ka sujub. Sõidutundides ma veel kedagi alla ajanud ei ole(peaaegu olen). Sõit sujub päris kenasti, et pole midagi kurta. Teooria on juba iseenesest lihtne. Täna oli mõnus 1.5h sõit. Mind noomiti paar korda liiga hilise pidurdamise ja kihutamise(linnas kui ka maanteel) eest.

I'm on a BOAT b*tch.

pühapäev, 11. september 2011

9/11

Head 9/11 kõigile. On möödunud 10 aastat sellest suurest vandalismi aktist. Ma eeldan, et kõik teavad, mis täpselt juhtus, et ma seda kirjeldama siin ei hakka. Aga ma mäletan aega, mil ma olin 7-aastane(10 aastat tagasi) ja ma nägin seda asja telekast. Siis olin väike ja ei saanud asjast täpselt aru. Nüüd olen juba suurem, aga ei saa asjast ikkagi päris aru.
Nagu, et mis on terrorismi mõte? Miks on vaja mingitel turbanitel vabadele riikidele näidata, et me peame neid kartma? Nad lasevad mingi maja(d) õhku ja mis edasi? Kas nad arvavad, et siis jätab USA ja ülejäänud maailm nad rahule?

EI. Nad lihtsalt vihastavad TERVE maailma välja ja ka teised riigid lähevad nende vastutavate turbanite vastu sõtta. Samas on sõda "terrorismi" vastu mõttetu. See on sõda, mida lihtsalt pole võimalik võita. Sõdu võidetakse kindlate vastaste vastu, mitte nimisõnade vastu. Sama võib öelda ka sõja narkotsi ja vägivalla kohta. Kui ka midagi peatatakse, ei lõpeta see kogu organisatsiooni tegevust.

See aga ei tähenda, et ma arvan, et mitte midagi ei tuleks teha. MIDAGI tuleks kindlasti teha, aga kas just seda. Kas on mõtet viia sõdurid kuskile kõrbesse, et nad seal miinide otsa jookseksid ja turbaneid tapaksid? Kui me ei saadaks sinna sõdureid, saaksid kohalikud vb aru, et neil on otstarbekam oma finantse kulutada söögi ja ehitusmaterjalide peale, mitte relvade(vaatasin just God of War-i, et ma olen just õiges meeleolus).

Mina arvan, et tuleks see Aafrika lihtsalt rahule jätta. Ostame neilt naftat ja selle raha eest las nad ostavad ise endale võileibu ja banaane. Aga kõik teavad, et seda ei juhtu. Me oleme kaotanud seal juba liiga palju elusid, et lihtsalt asjale käega lüüa.

Usun, et selle pika jutuga sai see teema kenasti kokku võetud.

Ostsin endale 55€ eest Kreatiini ja Valgupulbrit. Seega peaks nüüd trenn kergemaks minema ja tulemused kiiremaks/rohkem nähtavamaks.

Niitsin muru ära. Oli ka viimane aeg. Nüüd selle pärast rohkem muretsema ei pea.

Kui aus olla, siis mulle täitsa meeldis sellest terrorismist kirjutada. Vb võtangi vahel mingi teema ette ja kirjutan siia täpselt, mis ma sellest arvan. Kui olete minuga nõus, siis oleks väike tagasiside kasulik. Kui te pole minuga nõus, siis palun hoidke see enda teada.

Hakkasin ka Bon Jovit jälle kuulama ja võin julgelt seda kõigile soovitada.
Lemmikumad laulud on:
It's My Life
Livin' on a Prayer
Have a Nice Day
Bed of Roses

Ma tean, et midagi oli veel, millest ma soovisin kirjutada, aga see läks mul meelest. Kui keegi teab, siis palun andke mulle teada.

reede, 9. september 2011

Köievedu!

Lubasin siia rohkem kirjutada, aga ma ei pidanud silmas, et nii tihti(3ndat päeva järjest juba kirjutan). Tundub, et kool tõi tuhina peale.

Igatahes täna oli mul võrdlemisi kehva enesetunne koolis. Hoidsin hambad risti(ja suu kõvasti kokku pigistatud) roopi tagasi. Ja õnnestus. Õue piknikule minnes oli juba täitsa normull olla japäev läks märgatavalt rõõmsamaks. Minu klass võitis köieveo. Ja see tähendab, et me oleme koolis kõige tugevamad(vähemalt füüsiliselt). Paberist lendava objekti leiutamine nii edukas polnud, aga saime umbes 4-5 koha. Täpselt ei tea. Ja väga ei huvita ka. Meil oli igatahes ~15 paberit rulli keeratud ja teibiga kinni tõmmatud ja paar paberit lisatud, et seadeldis meenutaks natukene lennukit. Ja lendas tuulises rannas kenasti.

Jube väsimus on peal. Käisin peale kooli jõmmis ja seal läks tuju veel paremaks, et praegu juba lausa naeratan. Oli jalapäev ja katsetasin uues kohas masinaid. Jalapress oli lausa võrratu. Ja ka enamus teisi masinaid olid hoopis teises liigas kui Arena masinad. Kuigi sääre sirutaja vms nimega masin soonis väga reit, aga kannatasin ära. Avastasin ka uue viisi kuidas trapetsit seal teha, et nüüd tuleb ka see märgatavalt lihtsamalt.

Pool lauda on draakoni komme täis(need mis klass köieveo eest sai) ja teine pool on kaetud kommipaberitega jms rämpsuga.

Parem käisvars on kuidagi jälle viga saanud ja randme liigutamine teeb valu, aga eks ta läheb üle ja tulevad uued vigastused.

Have a Nice Day(Bon Jovi)
by me.

neljapäev, 8. september 2011

President

Alustan sellest, et eile põrkasin peaaegu presidendiga kokku. Ja ma ei räägi mingist klassipresidendist vms, vaid ikka Eesti omast. Liikusime väikese bandega peale kooli linna poole, kui vaatasin, et raekoja platsis jalutas mingi kamp mundris mehi. Kõndisin nendel nina alt läbi ja vaatasin, et esimesel oli mingi mikker pintsaku küljes. Nägu ma tal ei vaadanud. Siis jõudsid teised järele(need, kes lasid selle kamba läbi) ja mainisid, et see oli president. Pöörasin kannapealt ümber ja OLIGI!! Nagu wtf, ma oleks võinud talle vabalt noa rindu suruda. Vot neid turvamehi. Igatahes.... nuga ma talle ei andnud ja läksime sõpradena laiali.

Täna oli üldiselt suht kesine päev. Koolis oli päev otsa süda paha. Ilmselt sellest, et ümber minu lasevad rebased ringi ja ummistavad koridore ja aatriumit. Igatahes otsustasin koolist peale vene keele tööd lahkuda. Töö ise oli lebo. Arst lubas mind kenasti koju ja sellega probleeme ei tekkinud.

Jõudsin koju ja läksin sõbraga piljardit mängima(suht viiki jäime). Siis lasime nsma lõunakas ringi ja koju jõudes oli mul juba kiire autokooli jõudmisega. Läksin siis sinna ja teel nägin kuidas mingi kutt koperdas oma tõukerattaga. See tõstis mu tuju märgatavalt ja autokooli jõudes olin isegi lõbusas meeleolus. 5minutiga oli see lõbusus kadunud. Tund venis ja venis ja venis ja lõpuks sai otsa. Sain maybe esmaspäevaks sõiduaja. Kindel aeg on nüüd IGA neljapäev peale kooli, et siis soovitan teede ümbrusest eemale hoida.

Homme piknik. Mulle ei meeldi asju ette ära rääkida, kuna siis tekib raskusi teemade leidmisega järgmisel korral kui kirjutan. Seega ma tulevikul pikemalt ei peatu ja keskendun rohkem minevikule ja olevikule.

Ääretult kehva päeva soovides,
mina.


**lisa.
Lõin täna vastu trepi äärt varbaküüne ka pooleks. Ääretult valus oli. Leidsin käe pealt sinika ka, aga see tuli õnneks pesus maha. Varbaküünest veel niipalju, et pidin plätud tossude vastu vahetama, sest vereplekk minu valgetel sokkidel nägi liiga ähvardav välja.

kolmapäev, 7. september 2011

Vedasin sind alt*

Lubasin palju kirjutada, aga ma lihtsalt ei viitsi. Jõudsin alles koju ja kuna mul praegu tõesti midagi teha ei ole(filmid tõmbavad ja söök alles küpseb), mõtlesin, et löön natukene aega surnuks.

Täna tegin siis MyFitnessiga lepingu ära ja puha. Sain nimelise kaarti(20minutiga) ja see kaart pole enam papist välja lõigatud(nagu Arenas), vaid ikka korralik plastikkaart. Liitumisega(maksis 25€) sain kaasa "kingituse", mis osutuks salvrätikust ainult natukene suuremaks käterätiks(heal juhul saan sinna oma sõrme kuivaks pühkida. Suurema pinna puhul oleks see lihtsalt liiga läbi vettinud.) ja ma sain ka voucheri, mille vastu ma saan 12-ndal logoga spordikoti. Pildil on must ja valge, seega ma loodan et mul lastakse valida. Ei tea veel kumba ma tahan, aga väga vahet pole, millise koti ma endale kappi seisma panen või õele kingin vms.

Muidu ei ole midagi klubi kohta kurta. Ruumi ja masinaid palju. Üks asi siiski on: lõuatõmbel olen sunnitud olema näoga peeglist eemale ja seega ei ole suuteline oma(kindlasti kena ja eeskujulikku) sooritust nägema. Aga selle kannatab ära. Kuna ma suvi otsa pmst jõmmis ei käinud, on praegune vorm ikka täitsa p**sis. Nagu absull ei jõua.

Kehalises ka oli ainult 1.5h jooksu/jalkat ja see tõmbas jalad ikka päris tuimaks ära.

Lisan ka seda, et MF on parem selle poolest, et seal ei ole eriti (üle)keskealisi tüsedapoolseid vanamammisid, kes ahnitseksid kõik paremad masinad endale ja uriseksid kõigi peale, kes kasvõi neid vaadata julgevad. Selle asemel on MF-is hoopis parema vormiga noored näitsikud. Et silm lausa puhkab harjutusi tehes.

Koolis hindeid veel pole, aga homme on venes töö, et ilmselt sealt mingi hinne tuleb(ja mitte hea hinne), seega avan varsti sellel aastal skoori.

Rasket ja keerulist elu soovides,
ploomk.blogspot.com peatoimetaja.

pühapäev, 4. september 2011

Koer

Ja homsest jälle kooli. Eelmine koolinädal oli täitsa kena ja meeldiv. See tõotab tulla natukene erinev(ja pikem). Aga eks peab jälle ära kannatama. Nagu tööl elasin "pauside" nimel, elan nüüd nv-de nimel.

Käisin Keviniga MyFitnessis proovitreeningul ja peab tunnistama, et koht on märgatavalt ilusam(ja suurem) kui Arena. Säravad uued masinad saalis vaatega Rimile. Aga rinnalt surumise pingid olid kuidagi ebamugavad(nii tavaline kui ka kaldpind), kõhtu teha on seal ka kuidagi kehva. Masinad on uued ja kuidagi "kahtlased". MyFitnessis pole ka Luike, mis on kohe SUUR miinus. Ja seal pole ka ujulat nagu Arenas. Tahtmise korral võisin seal alati ujumas käia. Mitte, et mul kunagi oleks see tahtmine olnud, aga mul oli see võimalus. Et pole päris ära otsustanud, kas jään Arenasse või lähen üle MF-i. Et andke nõu ja soovitusi.

Kooli kohta niipalju, et vähemalt on tunnid lebod ja õppida pole vaja(vähemalt enne arvestusi mitte). Rahvasuu räägib küll, et 10 klass oli lebo ja 11 jube, aga ma plaanin saata selle aasta üsnagi sarnaselt mööda nagu eelmise.

Hakkasin oma vanu laule uuesti kuulama ja avastasin, et mõned olid isegi päris head. Ei saagi aru, miks nende kuulamise lõpetasin vms.

Kohustuslik inglise keelne raamat sai ka läbi, aga selgus, et inglise keelt mul see periood pole. Seega oleks pidanud ka seda asja vähe edasi lükkama. Leidsin ka oma kirjanduse kohustusliku lugemise nimekirja üles ja olen selle lugemisega poole peal(nimekirja lugemisega, mitte raamatutega).

Käisin ka kinos paar korda. Viimane oli Cowboys & Aliens, mis oli muidu täitsa tore film, aga point oli ääretult kesine.
Tulnukad olid tulnud maale kulda kaevandama, aga seda mille jaoks neil seda kulda vaja läks, seda me ei saanudki teada. Lisaks öeldi, et tulnukad röövisid inimesi selle pärast, et avastada meie nõrkusi vms, aga lahingus pmst lasti inimesed ihtsalt õhku, etväga vahet pole mis nõrkusi nad sealt otsisid jms. Aga peale selle mulle see film täitsa meeldis.

Käisin ka "kaaslasega" Crazy, Stupid Love vaatamas. Film oli päris naljakas. Mitte küll samal tasemel, kus paikenb Horrible Bosses, aga sellegi poolest naljakas. Filmi tegi eriti naljakaks hea seltskond ja kõrvalt kostuvad kommentaarid.

Minu söögivahetund on peale kolmandat tundi, seega olen tiba pettunud, kuna hommikul ma nälga ei tunne, aga see-eest peale kuuendat olen juba näljast nõrkemas. Saaks vahetaks selle ümber järgmisse vahetundi, aga ei saa. Seega peab leppima tõsiasjaga, et päeva lõpuks on mul kõht sama tühi, kui minu prügikast(mis ma kinnitan, et on täiesti tühi praegu, kuna hommikul tuleb auto ja viib selle sodi minema).