kolmapäev, 28. september 2011

Sinus voolab jõgi... ?

Üldiselt polnud plaan täna siia midagi juurde lisada, aga kuna on ikka üsna igav praegu ja ootan, et film ära tiriks, siis mõtlesin, et teen ka midagi kasulikku.

Film on Green Lantern. Dvdrip tuli torrentz.net-i andmetel 5 päeva tagasi välja, et tegemist on üsnagi uue filmiga. Eestis see kinno mingil põhjusel pole jõudnud. Jutud liiguvad, et filmikompanii keelustas selle näitamise Eestis. Ei tea, kui usaldusväärsed need allikad on, aga ripi netti jõudmisega läks küll natukene liiga kaua. Nüüd ma igatahes vaatan ta ära ja need kinovennad ei saa selle kohta midagi teha(peale minu trahvimise või vangi saatmise).

Täna oli pallivise. Viskasin 51m olen ise rahul. Jalg ikka valus, et jooksmisest ei tulnud väga midagi välja. Mates ka töö. Too suht õnnestus.

Mõtlen, et ei saa ikka päris nii iga päev kirjutada. Jutt tuleb nagu liiga lühike. See eelmine jutukene oli päris norm, aga see on juba lihtsalt häbiväärne...

Lisan siis ühe pildi, mille tegin MAXIMA reklaamist. Pakuvad seal mulle müüa Juhtmevabalkeel-Imajaama. Et vaadake, mis te sellest ise arvate...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar